Niet te geloven hoe budget merken zijn gegroeid en zelfs naast een high-end product kunnen staan. Tegelijk merk ik ook dat ze veel stelen van die high-end merken en er een eigen budgetvriendelijke toets aan geven. Zo kwam ik deze blush in H&M tegen, die zo deed denken aan de Too Faced Sweethearts flush blushes. De blush zit in een hartje, bestaat uit drie kleurtjes en is ongeveer even groot.


Met een verpakking van 8 cm op 8 cm als je de uiteinden neemt, is dit één van mijn grootste blushes in de stash geworden. Het bevat ook 8,9 gram product, dus deze raakt (volgens mij) nooit tot aan de bodem. De verpakking bestaat uit hard karton en plastic aan de bovenkant. Deze blush is onderdeel van een gamma met twee varianten: deze pinks blush en dan een bronzer met bruintinten.


Pink - soft peach - coral

Soft peach is de meest gepigmenteerde blush van de drie. Daar moet je niet veel moeite doen om er kleur vanaf te krijgen met een kwast. Bij pink en coral gaat dat iets stroever. Dat komt op de swatches niet goed naar voren, want met een vinger en wat boenen kan je er wel heel wat vanaf krijgen. Omdat het product enkel gebruikt wordt met een kwast is dat wel de belangrijkste factor. De drie blushes in elkaar gemengd laat een lieflijk roze & peachy kleurtje achter met een lichte glans.Een leuk ontdekking deze maand die intussen ook budget is. Deze blushes kan je niet in elke h&m kopen, maar in filialen met een groot make-up schap. Mijn exemplaar kocht ik in Antwerpen aan het begin van de Meir. 

H&M blushers pinks - €4,99

Vind jij dit een goede dupe van de Too faced sweethearts blush?