Voor personen met droge lippen kunnen lipproducten een grote struggle zijn. Je wilt ze wel dragen, maar je waagt je niet aan de kloven, de pijn, de mogelijke koortsblaasjes ... Ik ben zo'n zwakke-lippen persoon. Ik moet heel voorzichtig omspringen met welke lipkleuren ik draag en dagelijks een diep voedende balsem dragen. Tijdens een tripje naar Lille zag ik deze verzorgende lipstick liggen in KIKO, afgeprijsd.


De kleur Raspberry is onderdeel van een groter assortiment. Zo zijn er hele felroze tot donkerrode kleuren te vinden in verschillende smaken: kokosnoot, abrikoos, tutti frutti, kers, framboos (rasberry), braam en aardbei. Zelf ging ik voor een oud-roze kleurtje dat helemaal niet op een rasberry kleur lijkt, maar er wel naar smaakt. Tijdens het swatchen komt deze felroze over, maar tijdens het dragen is dit een vrij naturelle kleur. Met Shea boter, vitaminen en SPF 15 is dit een zeer verzorgend product. De stick bevat 3 gram. 


De finish van het product ziet er sheer uit. Er zit kleur in, maar geen intense kleur zoals je bij een gewone lipstick zou hebben. Het gevoel van het product is zeer zacht en satijnachtig en voelt aan zoals een balsem. Er zit ook een felle geur/smaak aan dat ik beschrijf als zoet en rode/raspberry snoepjes-achtig. Het verzorgende aspect klopt helemaal. Deze balsem verzorgt mijn droge lippen en hydrateert ze.


Een grote fan, dat ben ik van het product. Zowel het verzorgende, als het gekleurde, als de smaak ... staat mij aan. Ik raad dit product aan iedereen aan. Helaas is het grote nadeel dat je dit product niet in België of Nederland kunt kopen, maar dat je de grens over moet of het online moet aanschaffen. Dan is swatchen geen optie.

KIKO kiss balm in Raspberry - €4,10

Draag jij verzorgende balsems, lipsticks of andere producten?