Zoetsappige geurtjes met een poppemie-lieve uitstraling. Anders zou ik het niet kunnen beschrijven. Met een lenteachtige naam Lillys garden komt ook het geurtje overeen. Dit product is onderdeel van het merk Corine de Farme.


Op één of andere manier doet de verpakking denken aan het Miss dior parfum. Een strakke onderkant met strakke lijnen, het strikje... dus misschien is dit overgenomen. Enige verschil zit in de lengte van het flesje 9 cm hoog zonder dop en 4 cm breed.

Wat Corine de farme vertelt:
Romantisch en zorgeloos, nieuwsgierig en gevoelig is actief op een vrouwelijk uitgesproken manier. Een romantische wandeling midden in bloementuin. Het gevoel van extreme vrouwelijkheid, lichtheid en transparantie. Met waterige noten in een harmonie met de tijd en een explosie van lentebloemen.

Hoofdnoten: citroen, sinaasappel, Jasmin, groene toetsen
Hartnoten: Voilet, munt, perzik
Basisnoten: ceder; musk, vanille, sandelhout

Ingrediënten: Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Limonene, Benzyl Salicylate, Benzophenone-1, Citronellol, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Geraniol, Citral, Cinnamal, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 ( Blue 1)


De geur beschrijf ik als fris en bloemig. Als ik moet vergelijken zou ik vertellen dat het naar een fris bloemig zeepje ruikt. Net omdat de geur fris is, is deze erg licht en vervliegt daarom best snel. Het flesje meenemen in de handtas is geen must, maar wel mogelijk om stiekem tussendoor bij te parfumeren. Op zich is dat geen slecht punt, want er zijn wel meerdere parfums waarbij dat nodig is. Met de inhoud van 50ml kom je even weg. Persoonlijk vind ik deze hoeveelheid prima, want deze is perfect voor in de tas en tegelijk staat hij ook mooi te paraderen tussen de andere exemplaren in de parfumstash door de vormgeving.


Dit parfum is vrij nieuw, werd gelanceerd in 2014 en is een typische budgetparfum. Het geurtje is goed, maar bijwerken is nodig doorheen de dag. Mocht je dat niet erg vinden, dan is dit zeker iets voor jou als je van zoete bloemige geurtjes houden. Ook zou ik dit geurtje meer plaatsen bij de lente, maar dat is ook wel de bedoeling van het parfum geweest. Het hele idee is namelijk op de lente gebaseerd.

Corine de farme
Lilly's garden - €8,50

Ga jij voor zoete, zware, lichte, frisse ... geuren?