En alweer een maand voorbij, het gaat gewoon snel. Vele nieuwe ervaringen doorheen de maand en hele toffe vooruitzichten. Een terugblik op de maand oktober:


^Het nieuwe extra schap zag er veelbelovend uit. Toch is het heel onduidelijk waar er precies eentje komt, dus deed ik de ronde. In de stad was het alvast niet veel soeps...

^Ons Peggy in de Flair. You go, girl!

 ^Zo blij met mijn nieuwe bronzer ven The Balm!

 ^En nog een poppetje ging de deur uit. Deze keer Mulan (kricket en Mushu)

 ^En ook mijn cabochons kwamen binnen! Deze divider van de action zorgt voor wat orde.

 ^De plaats waar ik het beste werk is de trein. Dan neem ik mijn tablet en keyboard erbij en ben ik even van de wereld voor enkele uren.

 ^Boeketje brengen aan de jarige.

^Mijn pa haalde een oude speelplaat van zich naar boven. Muziek zit in mijn familie, maar met zijn ogen toe spelen?

 ^Gezellig een dagje naar rijsel.

^Lekker uit eten in city wok (voor de fans van south park ;)). Achteraf dronk mijn vriend een saké, maar hij schrok zich kapot van haar 'bosrijke gebied'.

 ^PR event met lekkers!

^Mijn schoenen zijn stuk en zijn aan vernieuwing toe. Ik blijf mij vergapen aan deze schoenen, die bijna identiek hetzelfde zijn als de stukke schoenen. Zou ik? Ze zijn zo mooi!

^Mijn tante kwam haar nieuwe aanwinst tonen. Zo mooi, maar zo duur! Ze was trouwens niet echt tevreden van de beige/bruine kleur. Het dekte heel slecht en stroperig, geen aanrader dus!

^Ik haalde mijn kleurpotloden nog eens naar boven na het zien van de film the book of life. Als je van zoetsappige liefdesverhaaltjes houdt, dan is dit een aanrader voor je!

Hoe zag jullie maand Oktober eruit?