Rood is in de komende herfst en winter. Welke tint dat is, maakt niet uit, zolang het maar rood, roder, roodst is. Zowel rood in de kleding, als accessoires als make-up is een to-do. Hoog tijd om eens te grabbelen in de stash om de roodste producten eruit te halen!
Ik zag rood al terug komen op verschillende events en ook door tips van kenners kreeg ik te horen dat rood in was. Qua oogschaduw vond ik noppes in mijn stash, maar een tikkeltje rood in een look kan bijzonderheid geven. Het is even zoeken hoe ermee te werken, maar als je het eenmaal snapt is het makkelijk. Bordeaux is een donkerder rood met een tint paars dat bijvoorbeeld op het ooglid gebruikt kan worden en kan in combinatie met goud prachtig zijn. Natuurlijk is rood op de lippen en de nagels het meest gebruikelijk.

Drie rood, roder, roodste lakjes. Zoals ik eerder zei mag je echt alle tinten rood door elkaar gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld een rood lakje met een roze-achtige tint op een nagel doen en ernaast een andere tint gebruiken. Laat je maar lekker gaan. Dat combineren we met een leuke rode lipstick en een felrode jas.

Snow white (nyx) - sothys - mac runway - NYC lip color 2x - MN long lasting lip gloss 32

Dat is best wel een verzameling roodjes, hé? Ik heb er meer, maar dat zijn niet meer de grootste favorieten uit het kleurgamma rood. Nu kan je ook rode kledij combineren met rode sieraden. Of kan je rode toetsen geven in de kamer en rode geurkaarsen aansteken. It's up to you!

Wat vind jij van de rode tinten?