zaterdag 15 november 2014

To do: Restjes opmaken

Soms is een product zo goed dat het gewoon zonde is om het op te maken. Andere producten vond ik dan weer eerst goed en later zo slecht dat ik ze nooit meer het daglicht toonde. Gelukkig neemt de eerste reden de bovenhand, maar toch moeten deze producten ooit op raken. Ze nemen plaats in de stash, terwijl ze een druppel weg van de vuilnisbak af zitten.


Catrice Papagena collectie stick - Toen ik studeerde als kleuteronderwijzeres weet ik nog dat ik in de les crazy ging met het aanbrengen van deze lipstick. Eigenlijk gebruikte ik hem al balsem omdat hij zo lekker rook. Enorm verslavend, maar nu ik niet meer studeer gebruik ik hem niet meer. Ik vind het ook jammer om dit stompje met zoveel leuke herinneringen op te gebruiken.
Catrice prime&fine primer - Vanaf het moment dat ik deze kocht, gebruikte ik hem dagelijks. Nu zit er nog maar voor een week ver in, waardoor ik hem niet meer durf te gebruiken. Ik kan dan wel een back-up kopen, maar meh. Die kost besparen we even.
FABY nagellak in plastic jewels and neon lights - mijn abolute favoriete lakje van de afgelopen maanden. Door deze wekelijks te gebruiken en daarna lomp te laten vallen (boehoehoe...) is deze bijna op. Helaas kom ik niet vaak in Antwerpen om een nieuwe te kopen in fullsize. Met als gevolg dat ik deze niet meer erbij durf te halen.


ELF primer - De 1 euro lijn van E.L.F. ziet er heel aantrekkelijk uit, maar behalve één piepklein oogschaduw paletje was ik niet heel tevreden over de producten. Deze primer werkt voor mij absoluut niet goed en bevat glitters (en fallout). Deze blijft liggen, droogt op waardoor er nog maar een restje in zit, maar blijft zo liggen in de stash.
Hand food Soap & glory - tijdens een kerst shopping moment in Londen besloot ik eens een paar producten van Soap & Glory te testen. Vooral de butter en handfood waren favorieten. Deze hydrateren heel erg, wat voor een droog huidje zoals demijne enkel positief is. Helaas is deze bijna op, waardoor we zuinig worden.

Welke producten durf jij niet op gebruiken?
© Laupropos | All rights reserved.