zondag 23 november 2014

Wat vind jij | Bonnen of cadeautjes?

De kerst staat al om de hoek te kijken. Sinterklaas is al over twee weken en na Sinterklaas staat de kerstboom er al. Vele van mijn vriendinnen hun kerstboom staat trouwens nu al, want ze kunnen gewoon niet wachten. Onder een kerstboom horen natuurlijk cadeautjes. Elk jaar weer hetzelfde liedje: "Wat moet ik voor mijn geliefden kopen?" Vaak vind je iets origineels, maar soms kom je met een bon. Do or don't?


Mijn mening
Ik vind bonnen eigenlijk best een goed idee. Zo kan de krijger kopen wat hij/zij wil, dus kan je niet fout gaan. Natuurlijk is de origaniliteit onder 0, maar dan kan de verpakking misschien wat hulp bieden. Zelf krijg ik heel graag bonnen!

Jullie mening
Bonnnen, ja!
Bonnen, nee!
© Laupropos | All rights reserved.