woensdag 17 december 2014

Action kerst shoplog

Het was al eeuwen geleden dat ik nog eens naar de Action ging. Oké... eeuwen is iets overdreven, maar het voelde wel zo. Na al die kerstshoplogs te bekijken van andere personen leek het mij hoog tijd om zelf een aankoopje te doen.


De kamer versieren vind ik niet zo makkelijk, omdat ik nooit plotse ideeën krijg. Het is pas als ik in een winkel kom, dat er veel ideetjes opborrelen. Zo zag ik deze vilten kersthangers die ik aan mijn bed einde wilde hangen. Het resultaat is uber-cute en heel homemade.


Gezien ik mijn kerstboompje kwijt was, mocht ik van mijzelf een nieuwe gaan halen. Ik had niet verwacht dat ze er in de Action zouden hebben, maar dit exemplaar was het helemaal. Ik versierde na het nemen van de foto's voor dit artikel verder met kerstballen en wat glitters. Enige nadeel is dat de sneeuw er makkelijk af valt, maar eenmaal deze niet meer verroert valt de schade nog wel mee. Echt heel gezellig om deze op het bureau te hebben. Adventskalenders zijn helemaal in dit jaar. Toch ging ik voor een ouderwetse kalender met vintage foto en chocolaatjes. Echt heerlijk om er elke dag eentje uit te halen.


Kerstcadeautjes moeten goed ingepakt worden, dus ging ik voor extra washi tape. Ik kocht ook enkele kartelscharen bij om papier te knippen om pakjes te versieren. De dobbelstenen zijn voor als ik spelletjes knutsel voor in de klas. Ik merkte dat ik deze wel miste. Deze kan ik beplakken wanneer nodig. Verder keek ik nog even in de beauty afdeling. Toch kan Action make-up mijn aandacht niet meer trekken. Het mag dan wel goedkoop zijn, maar ik merk dat ik het niet meer gebruik na de aankoop. Ik ging wel voor een donkerblauw sally hansen lakje met glitters.Ik kan een eigen geurkaarsenwinkel beginnen, maar deze coffee latté & cookies en white cedar & vetiver geur kon ik absoluut niet laten liggen. Dit zijn typische kerstgeurtjes en gezien er elke avond een kaarsje brandt, gaan ze snel op.

Ben jij nog kerstspullen gaan shoppen?
© Laupropos | All rights reserved.