zondag 21 december 2014

Wat vind jij | Hoe ontharen tijdens de winter?

Ik schreef de 'Wat vind jij'-vraag eerst als: "Onthaar jij tijdens de winter?", maar dat zou niet kloppen. Tuurlijk ontharen wij onzelf tijdens de winter. Onze benen krijgen dan wel minder daglicht te zien, maar dat wil niet zeggen dat we ze niet meer verzorgen. Geen winterse donsjes, -snort- maar gladde beentjes zodat we prachtig voor de dag komen in onze kerstoutfit. Nu kreeg ik de vraag van een bedrijf of ik tips had naar ontharingsmogelijkheden, merken, enzovoort omdat ze hun gamma in de winkel willen uitbreiden. Omdat er heel veel leuke ideetjes van jullie uit komen, stuur ik de vraag ook naar jullie.


 Wat zijn momenteel de trends in het ontharen? Welke gebruik jij?
 Welke producten raad je aan om te ontharen?
 Bepaalde merken? Onbekende merken?

Ik stuur jullie antwoorden terug door naar het bedrijf in kwestie. Alvast bedankt!
© Laupropos | All rights reserved.