vrijdag 9 januari 2015

Best beauty pairs | 2 producten die goed bij elkaar passen

Overal kan je perfecte combo's maken. Als het niet op vlak van de liefde is, zal het wel op vlak van make-up zijn. Soms hou je zoveel van een bepaald product, maar als je dieper gaat nadenken komt het eigenlijk omdat je het product combineert met een ander product. Blush + Real Techniques blush kwast - Een fluffy kwast die zo goed werkt dat hij zelfs de meest hardnekkige blushes nog op een mooie manier op het gezicht plaatst. Het was even wennen aan de kwast, vooral aan de vorm, maar eenmaal gewend is het een plaatje. Een perfect huwelijk ontstaat tussen de kwast en eender welke blush. Ook met highlighter doet hij het goed, maar dan spreken we over een 'trio'. Dit artikel hoort een duo te zijn.

Bahama mama bronzer (the balm) + Real techniques fake kwast - De Real techniques kwasten zijn allemaal enorm zacht. Dat deze fake is voel je aan de haartjes van het instrument. Ik zou het niet anders kunnen beschrijven als een vettig gevoel op de haartjes. De bronzer is hoog gepigmenteerd en een groot risico voor lichte huidjes. Teveel is teveel, maar in combinatie met de kwast wordt er net voldoende, maar toch niet teveel opgenomen. Kwasten die heel goed werken, nemen meteen alles op. Maar de valse kwast doet dat niet.

Crease kwast Zoeva + lichtbruine crease kleur - Er zijn kwasten die zo makkelijk een kleur blenden dat het meteen een natuurlijk resultaat is. Niet altijd de bedoeling tijdens het maken van diep gepigmenteerde of kleurige looks, maar hé. Het kan ook van pas komen. Als het snel moet gaan blend de crease kwast zo snel dat je met drie keer erover vegen al klaar bent. Nog een winged liner, wat highlighter en hup de deur uit. Zelf combineer ik het liefst met de Essence 3D oogschaduw. 


Ook qua nagellak zijn er duizenden combo's. Een perfecte is er niet, want het is een kwestie van smaak. Zelf heb ik momenteel twee favoriete combo's: een luxury lakje in lila met glanzende flakies en een kerstige kleur van catrice met een flormar lakje. Samen zijn ze het perfecte stel. Ik denk ook dat ze nog lang heel gelukkig zijn met elkaar. Tot ik een andere combo bedenk, natuurlijk!

Plum you pucker (the balm) + rimmel balm - Nude lips zijn wat minder in, maar een 'my lips but better'-kleurtje doet het heel goed. Natuurlijk heeft elke lip een andere basis kleur, maar ik merk dat deze twee kleurtjes elkaar mooi aanvullen en een prachtige liefroze en natuurlijke kleur maken. Tegelijk zorgt de plumper ook voor een fijn tintelent gevoel op de lippen.

Face finity 123 foundation (maxfactor) + Real techniques crease kwast - Een combo die ik op veel blogs zag terug komen en doorheen het uitproberen ook mijn favoriet is geworden. De meesten gebruiken de kwast om concealer aan te brengen onder de ogen. Omdat ik niet veel foundation hoef -hoera voor mijn zuivere huidje- plaats ik altijd wat BB-cream of wat foundation onder de ogen. Deze blend perfect! Wel is het nodig om de kwast regelmatig te wassen, omdat je vaak onzuiverheden verbergt met deze kwast. Zo kan je makkelijker andere delen van het gezicht infecteren.


Welke combo's maak jij?
© Laupropos | All rights reserved.