maandag 19 januari 2015

New in - Winter schoenen

Soms zoek je er al maanden naar, maar vind je dan eindelijk het perfecte paar tijdens een onverwachte stop. Nieuwe winterschoenen stonden hoog op mijn verlanglijstje gezien de vorige winterschoenen aan vervanging toe waren. Fluffy wol = check, 'leer' = check, origineel = check!!
Deze schoenen hebben zowel een matte als een glanzende afwerking. Vergezeld van een goud-bronzen gesp en aan de binnenkant afgewerkt met wat wol. Lekker comfortabel en tegelijk lekker warm tegen de vrieskou. Ook fijn is dat er een dikke hak aan zit. Gezien ik de laatste tijd vaak met platte schoenen de deur uitga is een dikke hak ideaal, want deze staat 'stabiel'. Ik ben ervan overtuigd dat ik deze schoenen zal kunnen combineren met verschillende kledingstukken.


Lucky me vond deze schoenen in de Shoe discount. Veel geld aan schoenen geef ik nooit uit, omdat ik al teveel exemplaren stuk heb gemaakt tijdens het werken. Een drupje verf hier, een drupje plaksel daar ... zoiets. Shoe discount gaf er ook nog eens 40% korting op waardoor ik in totaal maar €23- mocht voor betalen. Guess who's a happy lady? Yes...me!

Heb jij al leuke koopjes kunnen scoren tijdens de wintersolden?
© Laupropos | All rights reserved.