dinsdag 27 januari 2015

Online beauty's om naar op te kijken

Ergens moest het er wel van komen. Toen ik ferm youtube begon te kijken, leerde ik meteen heel wat goeroes kennen. Zij namen een simpele camera en filmden gezellig in de living een make-up tutorial. Nog steeds kijk ik op naar deze meiden.


Fleurdeforce
Een britse -oh ja, ik smelt weg bij een brits accent- youtuber die vooral beauty nieuwtjes deelt. Ze ziet er altijd tip-top in orde uit en heeft een persoonlijke aanpak. Zo deelt ze haar laatst geshopte beauties, toont ze haar uber schattige hondjes of vlogt ze een dagje in haar leven. Een simpele meid die stiekem een grote zakenvrouw is. Op 14 februari brengt ze haar eerste boek the Glam Guide uit. Of ik ernaar uitkijk? Duh!


Bubzbeauty
Ook hier weer een 100%-me gehalte. Bubz is een vrolijke meid die ik vooral volg voor haar vlogs. Dat ze net mama is geworden maakt het heel interessant. Zo kan je zien hoe het mama-zijn niet altijd om rozengeur en manenschijn gaat (maar soms over babygeur-kak). Toch gaat alles gepaard met humor en kan ze niet verbergen dat ze een grote make-up lover is.


Beautygloss
Ik durf het niet toegeven, maar de vlogs van beautygloss zijn zeer verslavend. Niet de persoon, maar vooral de respons die ze krijgt, zorgt ervoor dat ik blijf kijken. Denk maar eens na, wie krijgt na één minuut een instagram foto plaatsen duizenden reacties? Doe het haar maar eens na, respect. Hoe je als simpel beautybloggertje toch kunt uitgroeien, hé.


Naar welke online dames kijk jij op?
© Laupropos | All rights reserved.