zaterdag 24 januari 2015

P&G your beautiful journey event

Normaal schrijf ik bijna over alle events een blogpost. Door omstandigheden had ik mijn camera niet bij waardoor ik dus niet eerder erover schreef. Groot verdriet, maar niet zo lang geleden verschenen er heel wat foto's van het event in mijn mailbox. Een klein subtiel vreugdedansje volgde, want nu kan ik jullie toch meenemen op reis doorheen één van de fijne events van het jaar. Op reis?
Als er een groter event plaatsvindt is het altijd uitkijken naar het weerzien met alle lieve belgische bloggers. Het event your beautiful journey liet ons reizen doorheen allerlei leuke beautynieuwtjes en werd gestart met het uitdelen van een boarding paspoort. Daarop stond alle info en veel originaliteit. Over enkele producten die we te zien kregen maakte ik al een artikel en lijst ik onderaan op. Leuke stewardessen en drie koffers die de reis mochten leiden. 


Vooraf wisten de bloggers dat er een bekende langs zou komen. Na te stoppen met gissen -we konden immers iedereen gissen- kwam Jani de ruimte binnen. Hoe excited waren we! Jani hopte op de vlucht, stond open voor het nemen van foto's, een gezellige babbel en gaf zijn mening over de producten op het event. Zo was hij enorm fan van het Gilette scheermesje Fusion Proglide met Flexball.


De producten waar we info over kregen, mochten we even in handen houden om te bekijken, voelen, ruiken ... Intussen werden er heel wat foto's genomen voor op instagram om er als eerste bij te zijn om het nieuws te delen. Intussen maakten we ook gebruik van onze selfiestick. Daar zijn heel wat fijne foto's van gekomen.


Achteraf mochten we ons laten opmaken of het haar laten doen. Bijpraten met medebloggers of met Jani. Het avondje werd zeer gezellig afgesloten.


Braun, gilette, head & shoulders, olaz, oral-B, pantene, max factor ...
© Laupropos | All rights reserved.