Na een maand van feesten komt een maand van recuperen. Oké, veel viel er niet te recuperen, maar er werden wel veel centjes verdiend. Het werk als juf komt de laatste tijd binnen rollen, wat mij ontzettend blij maakt. Natuurlijk is er tussendoor ook tijd voor wat ontspanning.Een maxi surprise kinder ei. Dat maakt een dag meteen tippie-top!


Samen (met blogster Bianca) een dagje shoppen in Rijsel. Traditiegetrouw met heel wat wegpaniek en omleiding -nee, het is niet ok om zonder een gps te rijden-, werd het een heel fijn dagje. De kerstsfeer zat er nog helemaal in, maar helaas niet gepaard met solden.


This t-shirt is a lie!


Snel na Nieuwjaar verdwijnt de kerstboom op de zolder. Jammer, want hij bergt meteen heel wat gezelligheid mee op. Dat het maar snel Pasen is...


Artikels typen voor de blog. Ik was ra-zend enthousiast voor deze Lush valentijn's collectie.


Ik werkte het thema winter uit in de klas en maakte een grote sneeuwpop met bekertjes.


Gezellig een dagje weg met le boyfriend naar Gent.


Eindelijk kreeg ik een exemplaar van de unicorn horn bubble bar van Lush. Hier was ik het meest benieuwd naar en wilde ik kost wat kost uitproberen. Helaas namen de bubbels en het lila kleurtje totaal niet op de camera. Genieten met een goed boek, dat is mij wel gelukt.


Een nieuwe DIY uitproberen met krimppapier.


Op het eind van de maand besloten de weergoden te trakteren met wat sneeuw. Het gaf meteen een totaal ander tafereel.

Hoe zag jullie 'na de feestdagen'-maand eruit?