zaterdag 14 februari 2015

Site update (februari '15)

Even een persoonlijke/site update. De vorige (intussen al meer dan 4 maanden geleden) gaf veel nieuws over de site en het opdrijven naar dagelijks een artikel. Dat zal ik helaas moeten herzien. Toen vond ik amper werk, maar na weer twee maanden fulltime werken, waar ik natuurlijk heel blij mee ben, moet ik die werkdruk wat verminderen.


Het voelt alsof de kwaliteit van de artikelen wat achteruit ging. Zo mocht ik na een hele dag werken, 's avonds de lesvoorbereidingen maken voor de dag erna en nog eens een artikel voorzien. Omdat ik niets in elkaar wil flansen, laat ik weten dat er niet elke dag een artikel meer komt, maar er weer vaste dagen zijn: maandag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag. Dat zijn nog steeds 5 van de 7 dagen, maar dan heb ik 2 dagen ademruimte voor me-time. Natuurlijk heb ik een heerlijk weekje vakantie voor de boeg, dus kan ik nu wat vooruit werken. Kwaliteit gaat voor kwantiteit!

Ik hoop op jullie steun en hoop snel te kunnen reageren op jullie prachtige reacties!
© Laupropos | All rights reserved.