Normaal pas je de tas aan volgens de outfit, maar deze keer deed ik het omgekeerd. Mijn tas die ik al twee jaar met mij meedraag, blies zijn laatste zuchtje uit. De riem was namelijk helemaal gescheurd waardoor het tijd werd voor een nieuwe. Weer zwart, dat wel, maar dat kan wel met veel gecombineerd worden. Het was meteen boem-patat wat ik wilde.De tas op zich is eenvoudig, maar eenvoud siert. De buitenkant is een soort gevlochten, fijn riet. Deze schijnt zwart, grijs tot zilver. Verder is de tas afgewerkt met zwart leer en een hanger in de vorm van een ster. Dat is het logo van Thierry.
Net zoals mijn vorige tas heeft deze één groot vak. Wel extra is het kleine gsm vakje aan de zijkant, dat zeker mooi meegenomen is. Ik ben altijd een half uur op zoek naar een spulletje, dus als mijn gsm al een vaste plek heeft, scheelt dat. Ik zal nog zoeken naar een leuk zakje om wat orde in de handtas te zorgen. De handtas sluit helemaal af met een rits.

De outfit die ik erbij koos is een soort van Vijftig Tinten Grijs - hah. Ik hou enorm van pasteltinten, maar op dagelijkse basis vind je mij sneller terug met donkere kleuren grijs, zwart of blauw. Dat is neutraal tijdens het werken en staat altijd wel goed. Ik nam er mijn fijn gestreept t-shirt bij dat vanboven afgewerkt werd met fake zwart leer.


Eronder ging ik voor een donkergrijs kokerrokje en een donkergrijze kousenbroek. Om het wat interessanter te maken propte ik het deel aan de voorkant in de rok. Accesores houd ik het liefst zo basic mogelijk. Vaak doe ik ze af doorheen de dag... dus da's wel een punt om aan te denken tijdens het aankleden. Dan vind ik ze later ook overal terug. Ik nam een zwart gevlochten bandje en een parelbandje in rosé goud. Verder zat er een goud-bruin-zwarte diadeem in het haar.


t-shirt - Only
Rok - Primark
Kousenbroek - H&M
Schoenen - Piccolino
Armband parels - Veritas
Armband gevlochten - Action
Haarband - Veritas
Handtas - Zalando
Lipstick - M.A.C. in party line

Waar voelen jullie je comfortabel in?