maandag 23 maart 2015

Nostalgische producten

Na vier jaar bloggen ben ik geen newbie meer. Ik zag heel wat make-up collecties voorbij komen en dus ook gaan. Hetzelfde gebeurde met hypes die momenteel nergens meer vermeld worden. Hoog tijd dat ik ze nog eens uit de kast haal.


Beautyblender - Iedereen wilde dit eitje hebben, dus ik ook. Deze beloofde de huid egaal te maken op een natuurlijke manier. Niet gelogen, want na jaren van gebruik doet hij het nog steeds perfect. Enkele personen gebruiken deze om concealer onder de ogen aan te brengen wat ook de beste methode is, want om foundation op het gezicht hiermee aan te brengen ben je aan tijdje bezig. Het sponsje wordt wel iets groter door het opzwellen in water.

NYX pencil in milk - "Potlood? Waar?", ik hoor het al denken. Mijn exemplaar smolt ik in een potje, omdat ik dat fijner vind werken. Ja, ik vind een potlood slijpen grote tijdverlies. De pencil zorgt voor een witte basis, waardoor kleuren intenser overkomen. Na drie jaar is deze nog perfect in gebruik, dus ik blijf hem verder gebruiken.

Catrice liquid liner - Ik weet niet meer wie, maar één bepaalde beautyblogger was hier zo enthousiast over dat ik hem ook wilde. De eyeliner blijft zo muurvast zitten de hele dag dat je hem 's avonds in brokjes er weer af moet trekken. Na enige tijd gaat deze ook verdrogen. Gemengde gevoelens = check!


NYX glitter mania - Deze potjes wilde iedereen hebben toen ze online verkocht werden. Daar ik nog geen glitters in de collectie had, intussen is die collectie nog steeds niet gegroeid omdat ik nooit glitters gebruik, besloot ik voor de zilveren en roze glittermania te gaan. Een witte kleur maakte het af, want ja... daarmee kon ik dan de binnenste ooghoek en wenkbrauwbot mee oplichten.

Brilliant eyepowder - Toen ik helemaal in het begin mijn beautyblog had, blogde ik over dit product. Een heel makkelijke manier om snel make-up op te doen. Nog steeds durf ik deze uithalen als het extreem snel moet gaan + de taupe kleur vind ik erg mooi. Wel jammer dat deze veel fallout zorgt, dus wegboenen is dan de boodschap.


NAKED palette 1 - Save the best for last? Deze werd toen hij uitkwam door iedere blogger geprezen. Ik herinner mij zelfs nog dat deze enkel door de buitenlandse en specifieker Amerikaanse beauty's werd getoond. Mijn exemplaar komt ook uit Amerika en was het eerste degelijke make-up product in mijn stash.

Crème d'nude - Mijn eerste MAC aankoop was door een goed gekende beauty youtuber. Zij droeg toen enkel deze lipstick -achteraf gezien was dat heel fout-, maar als beginneling geloof je alle aanbevelingen. Misschien zijn jullie ook in deze aanbeveling getrapt?

Welke producten ken jij nog?
© Laupropos | All rights reserved.