donderdag 19 maart 2015

Opgemaakte producten

De meeste personen maken filmpjes om hun opgemaakte producten te tonen, maar omdat ik deze zelf zo extreem saai vind om te kijken (en te maken) skip ik dat even. Met foto's kan ik zoveel duidelijker maken en 't is nog zo plezant. Hoewel ik toch wat moeite had om afscheid te nemen van deze producten.


Mylène day cream for dry skin - Om een collega een plezier te doen, besloot ik iets te kopen uit haar 'Mylène boekje'. Mylène is te vergelijken met tupperware of Victoria juwelen waar iemand in huis komt om de producten te promoten. Intussen is dit potje al een maand of twee op, dus heb ik er ongeveer een half jaar plezier aan gehad. Vooral de geur en de wijze waarop het mijn huid voedt, maakte dit een fijn product. Naast dit product had ik wel nog een extra hydraterende crème nodig voor onder mijn ogen.

Lush unicorn bubble bar - Wat heb ik een spijt dat ik hiervan geen tweede heb gekocht. Ik ben nadat deze op was toevallig in een Lush terecht gekomen, maar helaas waren alle exemplaren uit de valentijn collectie uitverkocht. Deze schuimde mooi, rook goed en maakte de huid glad. Het was echt een fotogeniek product.


Bioderma H20 micellaire water - Nadat ik mijn make-up met een vette cleanser verwijder op de ogen, ga ik er nog eens over met dit water. Dit water is zo mild voor mijn huid, zorgt voor een prettig gevoel en haalt echt alle laatste vuiltjes weg. Zo'n grote favoriet dat er intussen al een tweede flesje in de badkamer staat te pronken. 

The body shop crème brulée geur - Dit potje is al een hele tijd op, maar ik schrijf nu pas dat het op is. Gewoon de hele crème brulée lijn is goddelijk. Wetende dat ik een grote crème geur fan ben, zal dat niet verbazen. 

Body & bess - Ik kreeg een hele hoop staaltjes van Body & bess opgestuurd. Het was een hele klus om te reviewen, maar ik leerde wel een heel fijn merk bij kennen. Alle producten ruiken naar kersenpitten -denk maar aan de kersenpitkussens die je kan opwarmen- en doen hun werk meer dan prima. Een full size is iets prijzig, maar zijn geld meer dan waard. Voor elk huidtype is er een eigen product.


Wat heb jij laatst opgemaakt?
© Laupropos | All rights reserved.