"Frouw, frouw", zo werd ik vaak genoemd deze maand. Ik was deze maand namelijk de hele tijd juf van peutertjes. Eerst vierentwintig stuks en daarna 10! Een hele fijne maand vol werk en fijne collega's. Ik kijk er met veel plezier op terug.^Gezellig in de zetel met een dekentje en het vriendje naar een film kijken. Ik at toen voor de eerste keer moelleux. Dat bleek heel lekker te zijn!^Ik bestelde het boek van Fleur de Force (the Glam Guide), maar omdat de aankoop voordeliger zou zijn met een kleine extra aankoop, nam ik er een potloodje bij. Bol.com overdreef wel lichtjes...


^De grootste favoriet deze maand. Heerlijk badderen met unicorn horn  bubble bar.


^Met mijn vriend ging ik gezellig iets drinken. We hadden een extra 'vriendje' aan tafel.


^Februari was winactie maand. Het was heel fijn om foto's/berichtjes te zien van de personen die hun pakje binnen kregen.


^Mijn tweet stond in de Flair @smallestdaisy.


^Het pakketjesaantal groeit enorm de laatste tijd. Ik ben heel blij dat ik jullie meer nieuwe collecties mag tonen en dat bedrijven iets zien in deze site! Allemaal dankzij jullie!


^Het voelt intussen als lente! Finally!

Hoe was jouw maand februari?