Elk jaar opnieuw moet ik mijn hersenen pijnigen tijdens de zoektocht naar een leuk cadeau voor mijn metekindje Gaëlle. Meestal loop ik naar de mama om te vragen wat ze nog niet heeft, maar eigenlijk is er niet echt iets. Dat maakt het extra moeilijk om iets te kiezen, maar dit jaar pakte ik het creatief aan.Gebruikte producten
 Labelmaker - HEMA
 Letterstempels - HEMA
 Felroze ducktape - HEMA
 TAGS- Action  
 Tissue paper - Ikea

 Lint - Action
  Wax seal stamp - HEMA
 Dubbelzijdige tape - Boekenvoordeel
 Inpakpapier + tasje - HEMA

Gaëlle gaat heel graag op uitjes. Daarom besloot ik vijf uitstapjes eruit te halen die ze echt graag wil, dus deze verschillen per kindje. Ik zocht een leuke afbeelding, typte een kort woord -kan ze intussen het lezen nog eens oefenen- en drukte deze af. Voordat ik begon te knippen, kleefde ik een patroonpapiertje op de achterkant. Dit papier kan je ook vinden in HEMA. Gezien ik een lamineermachine heb, lamineerde ik de boel voor extra stevigheid.


Sleutelhangers die onder het stof liggen heeft iedereen wel in huis. Doe het poppetje aan de sleutelhanger weg en gebruik het rondje om door de gelamineerde uitjes te doen. Natuurlijk is enkel de lus saai, dus pimpte ik deze op met vrolijke lintjes. 


Gezien Gaëlle van extreem schattige dingen houdt, besloot ik een Tsum-Tsum te halen. Ik koos Marie (aristokatten). Tsum-Tsum zijn schattige, stackbare en mega zachte knuffels. Let wel op, want ze zijn zeer klein! Ik pakte de Tsum-Tsum in tissue paper. Daarboven deed ik nog een extra versiersel. Het cute 'with love' zakje van HEMA mocht niet ontbreken. De cadeautjes liggen onderaan, dus vulde ik de tas verder op met tissue paper. Het is altijd leuk als je dat langs boven er nog een beetje uit laat voor een extra cute effect.Met de letterstempels stempelde ik haar naam. Duw wel niet te hard, anders gaat het vierkantje erg opvallen. Daarna maakte ik nog een extra hartje met de wax seal stamp. Het was de eerste keer dat ik hem gebruikte, maar het ging heel makkelijk. Eerst laat je de lont branden en wacht je tot het vet gaat druppen. Zorg er wel voor dat het meteen op de juiste plaatst drupt. Wacht niet lang en druk daarna de stempel in de wax. Mocht je meer fan zijn van een mint kleur, kan je die ook in de HEMA vinden. Daar heeft de stempel een 'hello' op zich.


Gaëlle heeft ook nog een zusje, dus wilde ik ook graag voor haar iets doen. Het zijn immers alletwee mijn nichtjes, dus kocht ik een extra Marie Tsum-Tsum. Deze pakte ik in hetzelfde tissue paper en daarna in bruin inpakpapier. Ouderwets inpakken is niet aan mij besteed, dus speel ik graag met dubbelzijdige tape. Deze pakte ik binnenin en sloot ik zoals een snoepje. Daarboven deed ik nog een streepje met de felroze ducktape.Camille kan nog niet lezen, maar hé... Ik maakte haar naam met een hartje met de labelmaker. Deze blijft wel moeilijk kleven, dus zette ik hem extra vast met de dubbelzijdige tape.


Zo zie je maar dat een leuk cadeau niet heel duur hoeft te zijn. Volgende week is de kleine meid jarig, dus ik kijk erg uit naar haar reactie. Ik verwacht alvast veel 'oooh' en 'aaaah'.

Welke cadeautje vind jij een goed idee om te geven aan kinderen?