zondag 8 maart 2015

Wat vind jij | Verder dan persoonlijk bloggen?

Bloggen is een hobby, maar op een zeker punt groeit het uit tot iets meer. Een persoonlijke aanpak is belangrijk, ja, maar in hoeverre kan je persoonlijk blijven? Moeten bloggers dan tot in de puntjes de juiste kennis hebben over de aanpak met PR of productenkennis? Misschien een vraagje waar we allemaal uit kunnen leren.


Mijn mening
Zolang het bloggen geen fulltime job is, zal het ook niet meer dan een hobby zijn. Tuurlijk is er veel respons tussen bedrijven en bloggers, maar nog steeds mogen bedrijven de bloggers niet zien als professionele kenners. De achtergrond van moeilijke woorden, ingrediƫntenlijsten ... zijn we niet machtig, Ook worden er reviews gewisseld met persoonlijke artikels. Zelf houd ik mijn persoonlijke artikels binnen de perken, omdat ik nog een mooie afstand tussen de blog en mijn persoonlijke leven wil houden. Ik heb geen achtergrond in PR, geen kennis over omgaan met bedrjven, enzovoort. Mijn opleiding als juf, daar ben ik dan wel weer een kenner in.

Jullie antwoord
...
© Laupropos | All rights reserved.