Moederdag is een feest dat altijd heel snel achter het hoekje zit te loeren. Vaak is er even paniek omdat je net op tijd beseft dat er nog een cadeau gehaald moet worden. Om dat te voorkomen heb ik misschien een fijne tip voor jullie.
Omdat mama al alles heeft en nooit iets hoeft - haar woorden, is het altijd moeilijk om een gepast cadeau te vinden. Ze kijkt graag oude foto's op de computer, maar omdat het toch fijner is om alles te bundelen in een boekje besloot ik een fotoboek te maken. Een tweetal jaar geleden maakte ze een reisje waar de foto's sindsdien op de computer bleven plakken. Een week na de bestelling kwam de postbode mijn pakketje brengen. Goed op tijd voor de grote dag.


Het boek zat stevig gewikkeld in pastic folie. Ik koos voor een harde cover en hoogglanzende foto's binnenin. De foto's die ze namen op reis gebeurde met een simpele camera, dus het was even duimen voor de kwaliteit. Zoals je ziet op volgende foto's hoefde ik mij daar eigenlijk geen zorgen in te maken. Prachtige foto's, intense kleuren en zuivere kwaliteit.
Het boek is alvast ingepakt om mama te verrassen. Mocht je zelf ook interesse hebben in een soortgelijk boekje kan je terecht bij CEWE Fotoservice. Met een fotocadeau sla je de bal namelijk nooit mis en heb je meteen een zeer persoonlijk pakje om af te geven. Succes met het vinden van een leuk cadeau!

Wat koop jij voor moederdag?