maandag 13 april 2015

Favorieten van Maart 2015 | Tsum-tsum, M.A.C., Eyes lips face, MIXA ...

OH zijn we al midden april dan? Hoog tijd om de favorieten van maart te tonen. Die maand zorgde ervoor dat ik veel nieuwe merken leerde kennen. Sommigen daarvan zitten nog volledig in de test en andere kan ik nu voorstellen.
Voor huidverzorging was MIXA deze maand een ontdekking. Het merk is eigendom van L’Orèal en richt zich op personen met een allergie of gevoelige huid. Zelf heb ik vooral last van dat tweede, waarvoor de producten het erg goed doen [link]. Vooral de handcrème, bodylotion en dagcrème zijn grote favorieten.


Veel nieuwtjes qua make-up, maar deze maand draaide vooral om het merk Eyeslipsface. Vooral het blush palette (met een luxueus doosje en een enorme pigmentatie) en één jumbo lip gloss stick werden grote favorieten. Het blush palette zou zo naast het NARS schap kunnen liggen, al verschilt de prijs een heel stuk. Vier enorm gepigmenteerde kleuren waarvan ik eerder een review schreef [link]. De jumbo stick komt uit een setje van drie kleuren uit de wintercollectie. De andere kleuren uit de set kunnen mij niet echt bekoren, maar dit koraalkleurtje wel. 

Een tripje naar de M.A.C. zorgde voor een nieuwe koop. Ik koop er heel weinig, but when i do... Toevallig was de nieuwe Toledo collectie binnen, dus stond ik er al snel rond te kijken. Een vriendelijke verkoopster hielp mij verder en uiteindelijk ging ik voor de kleur Victoriana. Een kleur met een rozige, maar toch koele ondertoon. Deze maand deed, net zoals de vorige keer, het oogpotlood van Eylure het erg goed. Het belande zelfs in mijn dagelijkse bakje [link].


In blogland bespammen we de bezoekers volop met de Tsum-Tsum hype, maar eigenlijk ken ik het concept al heel lang. Ik volg namelijk Amerikaanse youtubers die speelgoed verzamelen. In hun vlogs kwamen de Tsums-Tsums vorig jaar al aan bod, dus we staan best wel een stukje achter. In Dreamland kocht ik twee beertjes: Daisy & Donald. 

Zonder planning zou ik het niet halen. Ik schrijf alles op om overzicht te houden, want anders loop ik als een gespannen kippetje rond. Door to-do lists zie ik wat ik al gedaan heb, maar zie ik ook wat er nog moet komen en dat op een leefbare manier: het moet te doen zijn. De HEMA agenda hielp mij deze maand enorm om de planning zo netjes mogelijk te houden. Intussen ging het van kwakkelweer naar prachtige zonnestralen. Ik kon wel een mooie zonnebril gebruiken en ging voor een exemplaar van Guess waar ik heel wat complimentjes over kreeg – sweet!


Wat waren jouw favorieten deze maand?
© Laupropos | All rights reserved.