Soms bots je op de meest onverwachte momenten op een leuke gadget, maar als je bij Hema gaat is dat niet zo heel toevallig. Vaak zit er een kleine schat in een hoekje verdrongen en het was door toeval dat deze mijn oog spotte. Daar ik de laatste tijd erg into leuke cadeautjes maken ben, kon deze window bag niet in mijn collectie ontbreken.


Ik nam twee kleinere pakketten mee, dus voor kleinere cadeau's. Mocht je een groter cadeau hebben, koop je gewoon een grotere window bag - logisch #lol. Een kleine knipoog naar jullie om te laten weten dat Hema deze degelijk in stock heeft. In het pakket zitten 6 zakjes waarvan telkens 3 met dezelfde print. Aanvullend zitten 6 stickers die het cadeau extra gezellig maken.

Set 1

Set 2


Er zijn meerdere prints dan deze twee beschikbaar. Het leuke aan deze zakjes is dat je meteen alles bij de hand hebt om een leuk cadeau in te pakken en je er niet veel moeite voor hoeft te doen. Hou je dan nog maar eens goed vast, want de prijs is niet meer dan 0,50€. Daar kan je gewoon niet voor sukkelen... Het concept is erg 'Happy' en ik weet zeker dat de ontvanger van het cadeau extra blij zal zijn met het pakje!

HEMA
Window bag - €0,50

Hoe pak jij je cadeautjes in?