maandag 27 april 2015

Persberichten - April 2015 | Wonderbox - NIVEA - BE Creative make-up - Remington ...

Ik kreeg heel wat leuke nieuwtjes in mijn mailbox binnen, dus toon ik ze nu graag aan jullie. De persdagen komen er ook snel aan, dus hou jullie deze maand maar vast voor nieuwtjes!


1. I Love Mama geschenkdoos van Wonderbox
Zowel wellness als gastronomie zijn de basis van de nieuwe I love Mama box. Vandaag de dag gaan mama's werken en doen intussen ook het hele huishouden. Mama verdient gewoon een portie vrije tijd dat aansluit bij de tijdsbesteding van een moderne mama. De doos bevat een persoonlijk bericht en foto die vier activiteiten toont die je speciaal voor je mama kiest. Zij kiest dan haar favoriet.

2. NIVEA Pocket deodorant
Een grote bus deo voor onderweg is nooit praktisch. Daarom lanceert NIVEA 4 mini sizes van haar vier bekenste deodorants - €1,99

3. Bottega Veneta - Luxury Travel Collection
Compacte reis sprays die ontworpen zijn om in de handtas te dragen of om makkelijk mee te nemen. De damesgeur heeft een karakterestieke ledergeur met bloemige toesten. Verder zijn er ook noten van bergamot en pruim. De herengeur heeft noten labdanum, sparrenbalsem en bergamot. Dit weer samen met de lederachtige geur. Vanaf eind april 2015 te koop.

Signature Eau de Parfum Refillable Travel Spray 20 ml € 55*
Signature Eau de Parfum Refil 100 ml € 115*
Pour Homme Eau de Toilette Refillable Travel Spray 20 ml € 50*
Pour Homme Eau de Toilette Refil 100 ml € 85*

4. Paradise Bay - Karl Lagerfeld
Een frisse geur met twee verschillende kleuren flacons. Zwart gelakt voor vrouwen en blauw voor de mannen. Deze parfums werden samengesteld door Serge Majoullier en Cécile Matton en kreeg een meer fruitige toets, zoals lychee, ananas en perzik, dan zijn voorganger. Hartnoot jasmijn, roos en magnolia en een basis van vanille, musk en sandelhout. De geur voor mannen maakte parfumeur Jean-Christophe Herault en koos bergamot, groene munt, appel en pittige bessen. Het wordt gehuld in vetiver en kasjmierhout.
"Perfume is like fashion for the nose." - Karl Lagerfeld.

Paradise Bay for women limited edition Eau de Parfum 45 ml € 52,-
Paradise Bay for men limited edition Eau de Toilette 50 ml € 49,-

5. BE Creative Make-up - BE FREE
Subtiele/neutrale kleuren werden gecombineerd met felle delen om goed te kunnen variëren in looks. Van gedurfd tot eigentijds.

INSTINCT QUAD palet: €17.95
Oogschaduw 036 Satin: €9.95
Lippenstift 025 Cute: €12.95
Lipgloss 001 Cozy: €12.95
Nagellak 008 Tiptoe: €8.95
Nagellak 016 Horizon: €8.95

6. Iris Bleu & Iris Blanc
Groene fruitige noten en de intensiteit van Iris pallida. Het is een warm- en koel contrast van twee bloemen. Top: zwarte bes en citrus - hart: iris, ylang-ylang en perzik - basis: iris, cerder en witte muskus.

7. Eau Florale eau de toilette
Een poederroze satijnen kleurtje met het symbool van de balletschoenen van het huis. Dorothée Gilbert is het gezicht van deze bloemige geur. Vanaf april 2015 exclusief verkrijgbaar in ICI Paris XL.

Eau Florale Eau de Toilette 30 ml € 35,-
Eau Florale Eau de Toilette 50 ml € 55,-
Eau Florale Eau de Toilette 80 ml € 75,-

8. Remington i-LIGHT
Scheermesjes of een pijnlijke onthaaringskuur is voorbij. Dit apparaat zorgt ervoor dat je thuis lichaams- en gezichtsbeharing professioneel en pemanent kan verwijderen.
© Laupropos | All rights reserved.