donderdag 28 mei 2015

10 Best bekeken artikels van afgelopen tijd

Soms sta ik met open mond te kijken hoe snel mijn site groeit. Een grote eer om dagelijks bezoekers te krijgen uit zowel Nederland als België (even nog snel een bedankje daarvoor). Tussen de artikels zitten er voor jullie stiekem wat favorieten en dat merk ik aan het aantal hits. Op die manier kan ik jullie de best bekeken artikels van afgelopen tijd laten zien.


1. Anastasia Beverly Hills komt naar Planet Parfum Een nieuwtje waar iedereen erg van ging gillen (in zichzelf). Eindelijk weer een mooi merk rijker in België. Intussen mocht ik al enkele producten ervan testen en ik keurde ze stuk voor stuk goed. Review Anastasia Beverly Hills.


2. Modevibes op een zonnige dag Mijn collage’s blijven nog steeds erg in trek. Zelf vind ik vooral de pastelkleurige combinaties mooi, maar ik probeerde ook even uit mijn comfort zone te stappen en personen met een andere stijl aan te spreken. Ik zie deze lente en zeker komende zomer erg zitten. Komop met die jurkjes.

3. New in | Daniel Wellington, M.A.C. Ikea & Luxedy Ik geef niet veel geld uit, but when I do... Zo kreeg ik een kleurig Daniel Wellington horloge, kocht ik Luxedy oorringen van het merk MyJewellery, ging ik kaarsen halen bij Ikea. Heel random allemaal, maar net als ik kijken jullie graag naar wat de ander gekocht heeft.

4. Nivea crème Limited edition Fairy tales Een zeer leuk iets voor kinderen, maar ook voor personen die van hebbedingetjes houden zijn de blikjes van Nivea met verhalen erin. Op dit leuke blikje staat een schattig kindje en een schildpad.

5. Fijne apps voor de telefoon - Ik deelde mijn favoriete apps met jullie. Deze zijn allesbehalve bijzonder, maar toch kreeg ik er leuke reacties en veel bekijks op.6. Mixa Dry Skin ExpertWanneer je nu een blad open slaat, is de kans groot dat je leest over MIXA. Het is een nieuw merk dat onder L’Oreal staat en voor mensen met een gevoelige huid is bedoeld. Fijn is dat het helemaal budget-proof is. Je kan al raden hoe bijzonder het voelde dat ik uitgekozen werd om deze producten uit te proberen terwijl ze nog niet in de rekken lagen. Intussen krijg ik nog steeds dagelijks veel personen die meer over MIXA willen weten over de vloer.

7. Schattige cadeautjes voor kinderen met HEMA - Als meisje-meisje heb je nooit hebbedingetjes genoeg. Het HEMA-Press event artikel kreeg heel veel bezoekers, maar dit cadeautjes artikel nog meer. Ik maakte pakjes voor mijn nichtjes en pakte deze in met spullen van HEMA en maakte er een dit-doe-je-stap-voor-stap artikel van.


8. Persdagen in Antwerpen 2015 - Ik haat blitsbezoeken, maar op momenten van persdagen kan het niet anders. Ik moest meerdere bezoeken doen in een halve dag en snelde door de straten van Antwerpen. Achteraf kon ik uitpuffen en neertikken wat ik had gezien. Veel indrukken en zeer vriendelijke PR, allemaal!

9. Boetfort event - Alles persgerelateerde artikelen, kijkjes achter de schermen en events doen het altijd goed. Mijn bezoekje aan het Boetfort event was daar geen uitzondering bij. Ik leerde veel leuke nieuwe producten kennen en kreeg er een heel gezellige avond bovenop.

10. Ontmoet mijn Tsum-Tsum verslaving - Blijkbaar deel ik mijn Tsum-Tsum liefde met meerdere lezers. Niet erg, want het clubje is nooit vol. Deze knuffels zijn zo zacht schattig dat mijn collectie wel moet uitbreiden.

Bedankt!
© Laupropos | All rights reserved.