Momenteel mogen we van de ene communie/lentefeest naar de andere hoppen. Niet erg, want het top om de kleine spruit daar vooraan in een opperbeste outfit te zien staan. Ook mijn nichtje mocht dit jaar haar eerste communie doen. Omdat ze later haar feest doet, en ook later cadeautjes ontvangt, besloot ik toch een kleinigheidje te geven. Ze is iemand die tegen alles en iedereen praat en in geen tijd vriendjes maakt. Die moeten vereeuwigd worden in een vriendenboekje.Ik schreef al eerder over CEWE Photoservice omdat ik er een moederdagcadeau fotoboek van reviewde. Wanneer ik dat boek kocht, maakte ik er intussen ook dit vriendenboekje bij. Het reisboek was niet in één, twee, drie klaar, want alle foto's konden apart toegevoegd worden, aparte achtergronden, enzovoort. Ik kon toen wel kiezen om een standaard look te geven, maar dat wilde ik niet. Met dit boekje zat het anders in elkaar.

Er is keuze tussen verschillende voorgronden. Omdat mijn nichtje ballet doet, was de keuze makkelijk. Verder plaatste ik nog wat extra bloemen, tekst en een mooie foto erbij. Mocht je niet creatief zijn, dan is er ook keuze uit standaard kaften. Wat ik wel jammer vond is dat er geen sprake was over de (uiteindelijke) binnenkant van het boekje. In totaal zitten er 35 bladzijden in.


De inhoud van het boekje: een voorblad en drie verschillende patronen om in te vullen. De vraagjes zijn op elk patroon hetzelfde.


Eigenlijk kon ik ook voor een standaard vriendenboekje gegaan zijn, maar als er een persoonlijke twist aan vast zit, wordt het een nog leuker cadeau. 

CEWE photoservice
Vriendenboek - € 19,00-