Eigenlijk ging ik bij het kruidvat langs om te gaan kijken naar de nieuwe Cinderella collectie. De hoop ebt weg met elk bezoek, maar omdat ik al lang geen product van Essence meer heb gereviewed -Even een smoesje- nam ik drie nieuwe producten mee. Twee van deze producten zitten in het vaste assortiment, waarvan eentje in het grootste schap. Een Kruidvat kan namelijk een groot of een normaal schap hebben. De blush is dan weer een limited edition, maar was zo extreem mooi en naturel dat hij al snel verkocht werd.


Love & sound blush (beperkte editie) 
Het assortiment van deze beperkte editie bestond uit twee lipsticks, vier nagellakken, 3 oogschaduws, blotting paper, een blush, nagel decals (voor op de huid) en een liner stempel. Het enige wat mij oprecht interesseerde aan deze collectie was de blush, dus nam ik ook enkel deze mee voor deze cocktail review. Een blush die aantrekt door het ombré effect. De kleur gaat van oud roze naar perzik tot heel licht perzik. Hij deed mij ook enorm denken aan een eerdere limited edition blush Miami Roller Girl, maar dan de natuurlijke versie ervan. Deze zit in een zeer plat doosje en bevat 7,8 gram product. 

In de blush zit een lichte shimmer die zichbaar is wanneer je hem aanbrengt op de appeltjes van je wangen. Dat geeft een frisse gloed die perfect past bij de zomer. Onderaan bij de swatches kan je zien dat het product zeer gepigmenteerd is, maar omdat de kleurtjes zo licht zijn het allemaal niet overheerst. Zoals ik eerder vertelde een zeer naturel blushke.Big Bright Eyes in Pearly
Bij de Big Bright Eyes zijn er totaal drie potloodjes waaruit je kan kiezen: Funky, Pearly en Nude. Deze hebben allemaal een ander uiterlijk, maar hebben vooral een creamy textuur gemeen. Daar ik elke dag een klein beetje highlighter op mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoek doe, leek dit een leuk product om erbij te hebben. Ik ging zelf voor de kleur Pearly. Heel groot is dit potloodje niet, maar ligt toch makkelijk in de hand daar het wat dikker is. Omdat de textuur van het product zo creamy is, moet je toch opletten. Ik bleef per ongeluk haperen aan het dopje waardoor er meteen een hap uit mijn product was. Voordeel is dat je het product makkelijk kunt uitblenden op de huid.


Essence lipstick in Love Me (13)
Ik laat mij al een aantal maanden vertellen dat de lipsticks van Essence een grote aanrader zijn. Sommige kleuren worden zelfs gezien als dupes van M.A.C. Ik bekeek het assortiment en haalde er dit kleurtje uit met een zacht roze tint. Dit bleek de kleur Love Me te zijn, dat al door vele bloggers geliefd was. Toen ik swatchfoto's van anderen bekeek, merkte ik wel dat de lipstick wat meer roze overkwam bij mij. Komt mogelijk door de roze ondertoon in mijn huid, dus is zeker iets om aan te denken bij de aankoop.

Ook nu weer komt er een enorm pigment vrij. Een prachtig roze kleurtje die mooi bij mij past en een zoetsappige vibe geeft. Het enige nadeel aan deze lipsticks is dat er een smaakje/geurtje aan vast zit dat vergelijkbaar is met schmink uit de kindertijd.

Boven: Love & Sound blush - Linker-, midden- en rechterkant kleur. Achteraan kleuren gemengd.
Midden: Highlighter in Pearly
Lipstick in Love Me


Kruidvat
Limited edition Love & Sound blush - €2,99-
Bright Eyes Highlighter - €1,99-
Lipstick in Love me - € 3,39-