maandag 25 mei 2015

Favoriete Vlaamse Beauty Youtubers

"Eigenlijk ken ik helemaal geen andere Vlaamse youtubers." - Een zin die ik heel vaak tegen kom als ik met een medeblogger op stap ga. Natuurlijk zijn er andere Vlamingen, maar helaas zitten die verstopt in de menigte. Ik deel even mijn favorieten ertussen met jullie met de categorie beauty.


^ The Image partner -
Emma is een zeer vrolijke dame die ik al een hele tijd volgde nadat ik haar contacteerde voor een samenwerking voor de #BBBcollab. Een echte make-up artist die tutorials maakt, spullen reviewt en voor de camera een eerst oordeel velt. Schrik niet als er plots een gigantische kat mee zit te loeren op haar schouders.


^ The Lifestyle spot - Paulien ben ik vooral beginnen volgen voor haar vlogs. Ze deinst niet achteruit om de camera mee te nemen en alles in haar leven te vloggen. Zo zijn er fijne beelden van haar reis naar New York of een momentje naar de kerstmarkt in Keulen. Daartussen komen beauty-, fashion- of lifestyle gerelateerde video's online.


^ Rani Pauwels - Rani ontdekte ik nog niet zo lang geleden, maar ging ik volgen door haar spontane uitbarstingen. Lekker luchtige filmpjes met heel wat humor, zo'n beetje de stijl waar ik zelf ook in film. Een Aantwaarpse in hart en nieren.^ Beauty Loves - Er bestaat niet iets zoals een schoonheid zonder hersenen. Dat is waar ze voor staat. Ze deelt vooral high-end nieuwtjes en is gewoon heel fijn om naar te luisteren.


^ #BBBcollab - Het was even gokken of het concept zou aanslaan bij andere beauty-tubers, maar de Vlaamse community reageerde enkel maar positief. Jullie weten vast al dat ik het over de #BBBcollab heb. We gebruiken deze hashtag op twitter en bundelen de favorieten van enkele Vlaamse beauty youtubers in één filmpje.

Wat zijn jouw favoriete Vlaamse beauty-tubers?
© Laupropos | All rights reserved.