We tellen intussen af met bijna de hele Belgische blogger community naar de zomer. Omdat ik niet op reis ga, vele vriendinnen van mij dat wel doen en mijn vriend de hele vakantie blijft doorwerken, is het niet altijd evident om de tijd gezellig in te vullen. Daarom maakte ik even een lijstje met leuk tijdverdrijf.

Start een blog: That’s what I did. Je kan er uren mee doorgaan en er blijven ideetjes binnen stromen die je zo snel mogelijk wilt uitvoeren.

Ruim je kamer op (deze keer zonder smoesjes).

Ga gezellig shoppen: maar leg wel een eindbudget vast, anders kom je voor niet fijne verrassingen te staan op het einde van de vakantie.

Kook eens iets wat je nog nooit hebt klaargemaakt.

Ga lopen: ook hiervoor heb je geen excuus meer en kies een bijpassende telefoon accesoire zoals een Samsung Galaxy S6 Mini hoesje.

Verras je vriendje/man/vriendin... die wel moet werken. Ga gezellig op restaurant, maak zijn/haar lievelingskost klaar, maak een cocktail...

Ga een dagje naar het strand en dat kan gerust alleen. Neem gezellig een tijdschrift mee als compagnon en genieten (en bruinen) maar! Vergeet dan wel je powerbank niet, want intussen kan je nog sociaal wezen op twitter of instagram. Wat een paniek als de telefoon leeg zou zijn!

 Zet het zwembadje op en dat samen met de bijbehorende rubberen eend.

Versier je fiets met bloemen: klinkt misschien lame, maar bloemen aan het fietsrek of aan het stuur fleurt je dag meteen op.

Vermijd facebook: daar staan alle vakantiekiekjes van vrienden op. Natuurlijk gaan ze niet vertellen dat het er niet leuk is, maar ze zullen er net enkel de leukste dingen plaatsen. Ga niet vitten over dat jij niet op vakantie kan, maar geniet van je vakantie door je Desire 620 case te bedrukken met een zonnige achtergrond.

Hoe vullen jullie de vakantie in?