donderdag 11 juni 2015

WIN | 12x Armbandjes met je eigen horoscoop

Zoals elk van ons uniek is, zijn ook onze sterrenbeelden bijzonder. Het is al eerder gebeurd dat we met open mond de horoscoop lazen en mochten toegeven dat deze daadwerkelijk klopte. In samenwerking met Joker+ mag ik 12 armbandjes met de 12 horoscopen aan mijn Belgische bezoekers verloten. Mijn sterrenbeeld steenbok zit alvast te pronken in de juwelenkist.


Op de dagelijkse trekking (ook op zon- en feestdagen) van Joker+ kan je kans kan maken op minstens €200.000 of andere bedragen zoals €20.000 en €2.000. Daar kan je toch wel een goed mee gaan shoppen! Je speelt 's morgens en 's avonds weet je al of je gewonnen hebt. De trekking staat helemaal in het teken van de sterrenbeelden. 

Mijn sterrenbeeld Steenbok straalt soberheid uit. Als een echte workaholic ga ik door het leven (klopt) en durf ik inderdaad vrienden opzij te zetten voor mijn werk. Gek, maar echt een eigenschap die bij mij past. Misschien wordt het echt hoog tijd om meer vrije tijd te maken.Klik op de plaatjes om ze beter te bekijken 

Wat moet je doen om kans te maken?
 Like Joker+ en Dresses and Daisies op facebook
 Volg SmallestDaisy op Instagram
 Laat een reactie achter waar je een specifieke eigenschap van je sterrenbeeld die perfect bij je past vermeldt met een geldig e-mail adres (je mag ook meedoen om een vriend(in) te verrassen!). Ik kies de meest originele reacties eruit.

Meedoen kan vanaf vandaag tot en met 16-06-2015
Ik contacteer de winnaars persoonlijk via mail
© Laupropos | All rights reserved.