dinsdag 21 juli 2015

Bloggen vanop je tablet | Alle voordelen op een rijtje

Bloggen hoef je niet altijd achter de computer te doen. Zo gebruik ik al een tijdje mijn tablet en zie er enkel voordeel in. Het begint al bij het reizen...


Anti-sociaal vs sociaal
Als ik de kans krijg, controleer ik tussendoor mijn social media en mijn blog. Bloggers zijn ervoor gekend om tussen het volk, met een fancy Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes, hun social media erbij te nemen om hun volgers up to date te houden. De tablet werkt niet enkel snel, maar is ook duidelijk daar de telefoon veel kleiner is.

Makkelijk op reis
De laptop kan makkelijk mee op reis, maar als puntje bij paaltje komt, is een laptop niet gemaakt om rondgezwierd te worden. Het neemt veel plaats in beslag en is daarbij nog eens erg zwaar. Zelf neem ik altijd mijn tablet mee in de handtas, wat perfect past in een 12 inch tablet hoes. Op de trein is het natuurlijk moeilijk om te tikken op het scherm, dus kocht ik er een compact keyboard bij.


Gebruik van apps
Op een tablet kan je apps zoals twitter, instagram, facebook ... installeren. Tijdens het werken komen er bovenaan meldingen binnen en hoef je niet alles te sluiten om die te checken.

Kijk naar het vogeltje
Heb je geen fototoestel bij de hand, maar wil je per sé een artikel afwerken? Dan neem je toch gewoon snel een foto met de tablet?

Just swipe and tick
Een muis meezeulen hoeft niet meer, want aan een simpele swipe of tik met de vingers heb je genoeg.

Van tablet naar iPad
Mijn ouders zweren bij hun iPad, terwijl ik mijn tablet (android) voor geen geld zou willen missen. Om extra te beschermen kochten ze een 360 draaibare mini 3 case houder bij. 


Zweren jullie bij de computer of zijn er andere gadgets beschikbaar?
© Laupropos | All rights reserved.