Overal maak ik to do lijstje voor. Op één dag is er soms zoveel te doen dat het moeilijk is om door de bomen het bos te zien. Dat Hema warhoofden helpt door plezier te geven aan het maken van die lijstjes maakt mij erg blij.
Tijdens mijn uitstapje naar Rijsel kwam ik deze Stationary kit tegen. Een goedkope kit met heel wat spulletjes erin, dus stond ik er al snel mee aan de kassa. Eenmaal thuis bleek er nog meer in te zitten dan verwacht. De washi-tape hype zit momenteel op zijn hoogtepunt, maar ook organiseer stickers of methoden om jezelf te belonen zijn helemaal in. Zo bevat deze set: stickers, twee boekjes, drie paperclips, drie washi tapes en twee ponsen.Met wat markeerstiften begon ik te krabbelen. Zoals gewoonlijk plan ik vooraf nooit en ga ik in het wilde weg aan de slag. Zo plakte ik mijn oude to-do lijstje dat nog af moest erin. Dat bleek na gebruik niet echt handig, dus plakte ik het vooraan. Zo heb ik altijd een to do lijst bij de hand die prioriteit heeft en wanneer afgewerkt gewoon in de vuilbak kan. Binnenin schrijf ik minder belangrijke punten die ook aan bod moeten komen. Omdat enkel de lijst wat saai was, ging ik lekker los met de tape en een dikke zwarte stift.

Het to do lijstje van een juf. Dit zijn enkele activiteiten die moeten uitgewerkt worden.


Het bijhouden van de stickers is wat moeilijker. Daarom plakte ik twee strepen washi tape zodat ik de stickers ertussen kon schuiven.

Een heel fijne set waar je lekker creatief mee aan de slag kunt. Zelf vind ik dat lijstjes snel en netjes moeten zijn, dus ben ik zeker niet de persoon die er uren over doet om alles te beplakken. Da's een beetje zonde van de tijd. Toch is het intussen een kleurrijk boekje geworden dat lekker vrolijk werkt en beloont wanneer je een opdracht hebt volbracht. En voor die prijs...

HEMA
DIY Stationary Kit - € 5,-