Zomervakantie! Wie had gedacht dat het jaar zo snel voorbij zou vliegen? Net zoals het jaar was de maand juli in een oogwenk gepasseerd. Niet dat er geen leuke dingen in gebeurden natuurlijk, dat is het hem juist. Time flies by when you're having fun.Na het Go on a journey event van The Body Shop gingen we gezellig nog iets drinken in Antwerpen.De dag erna hopte ik al heel vroeg de trein op voor een persreisje naar Rotterdam. We leerden er de stad beter kennen. Ik vlogde er een deeltje van en schreef er een verslag over.Uiteraard is mijn favoriete design team in het museum dat van België!

We maakten een gezellige (en lekkere) stop bij Ter Marsch & Co voor we ons gingen opfrissen in het hotel. Het was een zeer goed gevulde dag en het was bovendien super warm! Nogmaals bedankt aan het PR bureau voor de mooie ervaring!Prachtig uitzicht op het cruise schip waar we net een lange rondleiding kregen.Net een presentatie achter de rug van Annayake. Ik kreeg deze twee parfums naar huis, dus reken nog maar op een review.En daarna ging ik nog even gezellig wat bijkletsen en schoppen met de lieve Emma (The Image partner). Zij nam mij mee naar Etam make-up en ik nam haar mee naar Lush!


Vorige maand stuurde ik the webshop box 2 op naar de winnaar. Ik kreeg dit berichtje terug van haar. Echt zeer leuk om te zien!

Nagellak walhalla bij Orly. Ik kwam er medebloggers Steffi en Stamatia tegen.Kwasten wassen... omdat het erg nodig is.Ik weet nooit wat ik met mijn wilde haar moet doen, dus investeerde ik na lang twijfelen in deze krultang. Beste keuze ooit...Gezellig genieten van een dagje zon, zee en strand met vriendjelief.All you can eat buffet. We konden amper nog bewegen voor de rest van de dag omdat we zoveel gegeten hadden.
Samen met Laura ging ik het zandsculptuur festival bekijken. Het thema was Disney en daar we allebei twee grote Disney fanaten zijn, moesten we erheen.


Mooi shot van Laura! ;)

Hoe zag jouw maand juli eruit?