Vroeger had ik nooit durven vertellen dat ik zoveel bezig zou zijn met mijn gsm. Nu, ik ben nog steeds geen SMS-persoon. Whatsappen kan ik al helemaal niet. Toch probeer ik er altijd als de kippen bij te zijn tijdens een event om instagram te updaten of lees ik regelmatig mijn mailtjes tijdens een werkdag. Het is al vaker gebeurd dat mijn gsm tot op het laatste streepje op was. De tijd van een platte batterij is helemaal passé met dit vernuftige hebbeding.


Hoe grappig is het om een lipstick uit te halen, de dop eraf te doen en vervolgens je gsm erop aan te sluiten? De powerbank neemt maar een heel klein stukje van de handtas in en werkt reisvriendelijk. Zo kan mijn gsm nooit helemaal op gaan en ben ik steeds paraat om de laatste nieuwtjes te plaatsen. Yes! Natuurlijk zijn powerbanks in meer soorten te vinden. Zo kan je al heel goedkope exemplaren in de Action vinden. Mijn exemplaar kreeg ik via deze webshop


Heb jij al een powerbank in huis?