Door twee weken geleden de Urban Decay launch in Ici Paris XL mee te maken, ging ik mijn eigen collectie doorzoeken. Het viel mij op dat mijn eigen collectie van het merk vrij bescheiden is, maar wel enkel toppers bevat. "Perfect artikel materiaal", dacht ik bij mijzelf.What's in a name? Deze Perversion mascara zorgt ervoor dat de wimpers niet stijf aanvoelen en komt er makkelijk af aan het einde van de dag. Een natuurlijk effect, maar toch 'blacker' dan 'black'. De applicator is dik en heeft veel haartjes die product opnemen.

Een product die al jaren de grote ster van de stash is, is deze NAKED. Ik kreeg deze nog voor hij bekend werd. Helemaal overpriced via Ebay belandde hij op de deurmat. Dat ik deze vaak vergeet te gebruiken is een ander verhaal. Elk merk heeft intussen eigen nude oogschaduw uitgebracht, maar toch blijft deze de eerste in zijn soort. Intussen bestaat er ook NAKED 2, NAKED 3 en SMOKY. Een lijn die na jaren van succes enkel maar groter wordt.


Ik herinner mij dat bij het NAKED palette een staal van de Primer Potion zat. Toen was dat een eye-opener die ervoor zorgde dat ik een full-size aankocht. Tijden veranderen, dus ook de verpakking met een bijzondere -bling bling- dop en een handige knijptube.

Het ideale scenario vertelt ons dat er zowel een primer voor als een fixing spray na de make-up wordt aangebracht. In mijn wereld durf ik primer te vergeten en het grootste werk te geven aan de spray. Ik probeerde al verschillende merken uit en sinds kort het de-slick exemplaar. Lekker verfrissend en tegelijk blijft make-up goed op zijn plaats zitten.Mochten jullie graag een gedetailleerde review zien over een product hoor ik dat graag. Ik ben alvast heel blij met deze toppers in de stash en gebruik ze vaak met veel plezier. Oh en trouwens... wisten jullie dat mijn eerste review op deze blog over het NAKED palette ging?

Welke Urban Decay toppers heb jij in je stash?