Zelfs personen die mij goed kennen, schrikken er nog van dat ik een bril draag. Vooral als ik een lange tijd aan het werk ben op de computer, als ik naar de tv kijk, lees ... kan je mij met een fiets op mijn neus vinden. Ik heb al jaren hetzelfde brilletje, ik moet het immers niet altijd dragen, maar soms is het wel leuk om te vernieuwen. Ik koos een bril met iets meer blogger gehalte.


De bril pikte ik uit de collection for bloggers, maar er zijn ook dagelijks nieuwe exemplaren in daily new. Het was even zoeken naar een brilletje dat goed bij mij paste, maar uiteindelijk haalde ik er het perfecte exemplaar uit. Een zwarte bril met een rood-bruine achterkant. Door goed te kijken naar de beschrijving op de site -en het even onhandig te meten op mijn gezicht- wist ik dat dit een ideaal brilletje zou zijn. De duidelijke uitleg bleek ook na ontvangst helemaal te kloppen.

Bij het bestellen is het goed om het voorschrift van de oogarts erbij te houden. Zo kan je de gegevens makkelijk invullen en kan je weinig verkeerd doen. Ik heb zelf een lui oog, waardoor het voorschrift bijzonder ingewikkeld lijkt. Mijn linkerkant is 1,25 en de rechterkant 0 (dan steken ze een normaal stuk glas). Niet lang na mijn bestelling te plaatsen, kreeg ik een bericht van de klantendienst of mijn bestelling wel klopte en of ze meer info konden krijgen over welke bril ik precies wilde. Mogelijk komt dat omdat ik op één kant van de bril dus gewoon glas nodig had. Het gaf het gevoel dat ze heel nauw bezig zijn met hun klanten en ik was gerust gesteld dat de bril juist in elkaar zou zitten. Ik mailde hen terug met extra gegevens en een weekje later zat de bril al in de bus. Gezien de bril Dubai verlaat om jouw richting uit te komen, is dat snel. 


In het pakket zaten een heleboel extra's zoals: een mooie brillendoos, brillenzakje, poetsdoek en een kleine schroevendraaier om de bril mee te verstellen. De grote brilglazen zijn even wennen -ik draag immers altijd een klein fijn brilletje en dat wordt nu ingewisseld voor deze gigant-, maar het lukt wel. Het is altijd even de vingers gekruist houden bij het online bestellen van een bril. Er is immers geen privilege om te passen zoals in de winkel. De site biedt wel een try-on pagina aan waar je door middel van een foto de bril op je kan kleven. Dat heeft nooit echt een gewenst effect naar mijn mening. Door een juist gokje ben ik nu dubbel zo tevreden.

En wat denken jullie? Staat deze mij? Ik ben er alvast heel blij mee en ben erg te spreken over de service van de shop. Deze bril kostte in totaal niet eens €100, wat erg meevalt voor een bril. Ik weet nu al dat deze -op mijn neus- een hele tijd mee zal gaan, maar als non-brillenveslijter is dat ook niet zo moeilijk. Mocht je interesse hebben en voor de eerste keer willen bestellen is er een 15% off page.

#F046 - $ 36 (zonder glazen)

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Lees meer op de advertentie pagina.