November is altijd een beetje uitkijken naar de feestdagen in december. Toch was het een maand vol met bijzonderheden.Tijdens een bezoek aan Hasselt moet ik altijd wat lachen om de Limburgse vertaling van de straatborden. Het is verschrikkelijk om die uit te spreken als West-Vlaming.


Gezellig chillen in het park.


Laura (EssentialHonesty) kwam even langs om pizza te gaan eten. Ze deed spontaan een 'What's in my bag'.


Als er eens zon is in deze donkere tijden profiteer ik ervan om heel veel foto's te maken voor de blog.


Thema oma en opa in de school.


Deze maand leerde ik het merk Mii cosmetics beter kennen.


Juffrouw zijn is altijd een beetje laat doorwerken.


Mijn vriend kreeg een Daniel Wellington horloge voor ons 2,5 jarig samenzijn. Even showen! Mocht je zelf ook eentje willen kopen kan ik momenteel een kortingscode van 15% aanbieden die geldt tot 15 januari 2015! Tik dresses_and_daisies in bij je bestelling en hop!


Door werken aan de sporen haalde ik mijn trein niet. Dat was een uurtje wachten in het station van Brussel met een milkshake.


Ik ging een dagje shoppen in Gent en ging achterna naar het Pupa event. Dit schattige katje was één van de parade'katjes' van het merk.


Een blitsbezoekje aan Di beauty and care zorgde ervoor dat ik het nieuwe merk Bomb Cosmetics leerde kennen. Ik kocht er heel wat leuke producten van. Er volgt snel een review!


Gezellig nieuwtjes opsnuiven op het Ici Paris XL event.


Ik was heel benieuwd naar de H&M samenwerking met Katy Perry. Ik kocht er enkele stukken van.

Hoe zag jouw maand november eruit?