maandag 4 januari 2016

7 Fijnste nieuwigheden van 2015

Momenteel wordt blogland ondergekogeld door artikels met als titel: "Mijn producten van 2015". Mocht ik mijn producten van 2015 vergelijken met die van 2014 zouden  jullie bijna een copy-paste versie zien. Na jarenlang zoeken, is het maar af en toe dat een bestie ingewisseld wordt voor een newbie. Toch werd ik in 2015 vaak verrast door leuke nieuwigheden die ik bijna dagelijks met plezier gebruik met merken als Real Techniques, The Body Shop, Eylure, Daniel Wellington, Reload. en MIXA.


Real Techniques - Bold metals collection
Real Techniques kan mij sinds 2014 verrassen, maar in 2015 mocht ik kennismaken met de bold metals collection. Niet enkel de uitstraling van de producten, maar ook hun werking zijn top. Ik gebruik ze intussen dagelijks met heel wat plezier en kan er enkel maar positief over zijn. 


The Body Shop
Twee keer per jaar toont The Body Shop een grote update. De update die we in de zomer van 2015 te zien kregen, doet ons nog steeds glimlachen. Zo kwam er een heerlijke Oils of Life facial oil die het gezicht een boost geeft en zorgt de radiance oil ervoor dat mijn extreem droge huidje gaat stralen. Dit is echt een staaltje luxe dat intussen ook budgetvriendelijk is. Bomb Cosmetics
Misschien ben ik bijna klaar met het merk Bomb Cosmetics in artikels te gieten. Ik was in 2015 gewoon heel erg (over-) enthousiast om het merk met jullie te delen. Een lieve bezoekster melde dat het merk erg lijkt op de producten van Lily Flame. Gelijk had ze, alleen is de prijs veel voordeliger. Voor de rest zijn ze identiek! Bomb Cosmetics | Di beauty & Care België


Eylure
Net zoals de komst van fluid lipsticks kenden ook wenkbrauwproducten een grote groei. Elk merk maakte haar eigen producten met eigen achtergrond. Toch konden de Eylure wenkbrauwproducten mij het meeste bekoren. Ze doen hun werk zeer goed, zijn heel gepigmenteerd en zijn goedkoop - sincerely budget loverEylure voor wenkbrauwenDaniel Wellington
Een horloge die ik in 2015 elke dag droeg en ook in 2016 houdt die gewoonte aan. Ook mijn vriend volgde mijn voorbeeld gezien ik hem er eentje cadeau deed. Voor hem was het even wennen om een horloge te dragen, maar het wende blijkbaar snel. Soms merkt hij niet eens meer dat hij eentje om heeft. De horloges zijn iets aan de duurdere kant, maar echt een zeer mooie investering. 
Daniel Wellington | Classic St. Mawes Lady


Mixa
Elke persoon heeft een andere huidtype. Helaas zijn er maar weinig budgetmerken die daar rekening mee houden. Toen ik bericht kreeg van Mixa en het nieuwe budgetconcept besloot ik ermee aan de slag te gaan. Ik was zo tevreden over de producten en hun prijsjes dat ik snel back-ups begon in te slaan. Vooral de dagcrème vind ik super fijn gezien hij goed hydrateert. MIXA Dry/Sensitive Skin Expert


Reload.
Niet heel lang voor de jaarwisseling leerde ik Reload. kennen. Een parfumverstuiver met een bijzonder concept. Je kan namelijk mini samples kopen van parfums en deze zo uitproberen om daarna een fullsize aan te kopen. Het geld dat je aan reload. gaf, krijg je als korting bij de fullsize. Zo kon ik zelf al Viva la Juicy van Juicy Couture uitproberen en koos ik een gezellige cover voor de verstuiver. By Reload | The Perfume Mini Spray (handtas verstuiver)


Welke nieuwtjes maakten jou enthousiast in 2015?
© Laupropos | All rights reserved.