dinsdag 5 januari 2016

#Belgianbloggerscountdowntochristmas 2015

Dat december extreem snel voorbij is, hoef ik jullie niet meer te vertellen. Gezien heel wat medebloggers mij doorheen het jaar vroegen of ik opnieuw een #Belgianbloggerscountdowntochristmas wilde starten, besloot ik er gewoon voor te gaan. Ik merkte wel dat de tag niet per sΓ© bij de onderwerpen hoorde, maar dat is zeker niet erg. Het werd weer volop gebruikt in de maand december. Ik deel even mijn meest favoriete foto's. Je kan meer foto's van mij vinden onder de naam SmallestDaisy.
Een foto die is geplaatst door Inge Moerenhout (@ingemoerenhout) op


Een foto die is geplaatst door J U S T Y E N T L (@yentlkeuppens) op


Een foto die is geplaatst door Maria-Laura De Loore (@marialauradl) op

Welke foto's vond jij het leukst tijdens het gebruik van de hashtag? Kende je het concept al?
© Laupropos | All rights reserved.