En daar vloog de maand januari voorbij. Als ik achterom kijk kan ik vooral zien dat ik vooral veel gewerkt heb. Als in: opstaan, eten, werken, eten, slapen. Toch waren er hier en daar enkele bijzonderheden. Zou anders maar saai zijn...Om zeker niet in de problemen te komen met mijn artikels tijdens de werkdagen tikte ik vooraf wat af. Toch zat ik nog steeds met mijn hoofd bij de klas. Duidelijk aan volgend foutje...


Toch nog even snel SALE shoppen.


Drie koningen! Daarbij hoort natuurlijk een taart. Helaas zonder boon... :(


Mijn lieve tante zit momenteel in het ziekenhuis, dus gingen we haar even bezoeken. Ik vond haar vlechtje zo mooi!Even langs bij WEBA. Ik vond deze tafel en sofa zo mooi. Helaas was de sofa erg hard om op te zitten... De zoektocht gaat voort!


Ik kreeg deze kerstcollectie van Yves Rocher binnen. Gezien kerst al voorbij is, maar ik deze collectie erg mooi vind, zal ik er toch nog over schrijven. Sommige producten kan je nog scoren in de SALE.


En toen lag er sneeuw in Leuven.


Ontbijtje op zondag.


Ik ging even langs bij de nieuwe KIKO Milano winkel in Hasselt.


En ging ook even langs bij MAC met volgend resultaat. Ik kocht deze mooie kleur waar ik al zo lang naar op zoek was. Met de naam Asian flower vond ik het nog passender.


Selfie met de lipstick.


Heerlijk genieten van amerikaanse pannenkoekjes met het lief.


Tussendoor pikken we nog een eventje mee. Ik schreef al eerder over Cîme.


Wanneer je bijscholing hebt en boterhammen vergeten bent. Gelukkig was de supermarkt vlakbij.


Mama ging naar de winkel en bracht mee... veel te veel lekkers.We probeerden voor het eerst de hello fresh box uit. Ik maak er nog een volledige review van, dus stay tuned! Deze box dient voor vier personen.


De meest lekkere choco-moussekes zijn er weer!! Ik neem aan dat de lente er snel aankomt.

Hoe zag jouw eerste maand van het jaar eruit?