vrijdag 26 februari 2016

Amsterdam shoplog (mini) | Yankee Candle, MAC Cosmetics, Sostrene Grenes ...

Na de #hemapressday kregen we even de kans om met de groep te gaan shoppen. Niets leukers dan met medebloggers die van decoratie en van beauty houden rond te taffelen in Amsterdam. We besloten vooral winkels te bezoeken die we in Belgiƫ niet hebben. Ready, set, go!


Frauke (thelifefactory.be) wist te vertellen dat er ergens in Amsterdam een Yankee Candle store was. Het was niet nodig om heel lang te zoeken, want in een klein shopping center vonden we de winkel. Vol met allerlei kaarsen, max melts, enzovoort. Zowat alle geurtjes kon je er vinden, dus sloeg ik even een voorraad tarts in. 


Etos heeft een heel mooi huismerk dat laatst nog werd vernieuwd. Ik nam een highlighter met een roze, koele ondertoon en een blush mee.


Ik twijfel al lang om een Candy-yum yum lipstick te kopen. In de Bijenkorf besloot ik het gewoon te doen. Intussen zit er een leuke herinnering aan de lipstick vast.


Ik wist dat er een Sostrene Grenes shop in Amsterdam was gevestigd, maar had geen benul waar hij lag. Op goed geluk liepen we een straat door en ja, daar was hij! Ik nam stiften mee om te doodlen en een beker met beautiful mee. Ideaal om kwasten in te doen.


Dat was mijn zeer snelle shoplog uit Amsterdam. Je kan altijd het filmpje over de Hema pressday 2016  bekijken.

Welke winkels wil jij bezoeken in Amsterdam?
© Laupropos | All rights reserved.