zaterdag 6 februari 2016

Neuzen in het dagelijkse make-up bakje

Bijna wekelijks gooi ik mijn hele dagelijkse bakje om. Zo kan ik het niet altijd begrijpen dat personen een hele stash moeten ontmesten. Zo gooi ik weg wat over tijd is, doe ik een ander een plezier met iets wat ik niet gebruik of wissel ik producten uit mijn collectie om voor iets met het dagelijkse bakje. Gezien de plaats in de badkamer beperkt is, probeer ik elk hoekje zo goed mogelijk te benutten.


Enkel de meest broodnodige kwasten hou ik bij de hand. Zo zitten er momenteel kwasten van het merk Real Techniques in mijn kwastenbakje voor blush, bronzer/contour highlighter, oogschaduw en om te blenden. Op dagelijkse basis gebruik ik zelfs enkel de blush kwast, highlighter kwast en heel ziet de contour kwast het licht als ik daar zin in heb. Met een krijtstift schreef ik eerder 'kwasten' op het potje voor wat extra sfeer.Juwelen waren voor mij een ramp. Ik heb zo'n mooie collectie juwelen, maar gezien deze in mijn kamer stond, vergat ik ze steeds. Met deze hele simpele DIY kan ik enkele mooie exemplaren bij het dagelijkse make-up bakje houden. Staat nog eens leuk ook, imo. Mochten jullie hier een extra artikel van willen zien of een kleine DIY willen, ga ik daar zeker mee aan de slag.


Volgend acrylic bakje kocht ik voor een erg klein prijsje bij de Action. Deze zijn intussen nog steeds te koop en kunnen heel wat make-up dragen.


Wenkbrauwen - concealer - primer - mascara - eyeliner - lipstick

Blush - bronzer - highlighter - oogschaduw


Als romantische opvulling deed ik er een leuk roosje en een parfum bij. Best in de Valentijn sfeer, maar dan met een schattig pastelachtig tintje eraan. Nu ben ik wel benieuwd naar hoe jullie de dagelijkse make-up opbergen. Mochten jullie een apart filmpje willen zien over deze make-up, hoor ik dat graag!

Hoe deel jij jouw dagelijkse make-up in?
© Laupropos | All rights reserved.