Telkens weer komt ORLY af met de mooiste collecties, maar vooral bij de lentecollectie zit ik op het puntje van mijn stoel. Eindelijk is de periode aangebroken waar zoetsappige pastelkleurtjes de revue passeren. De Melrose collectie mengt die pastelkleuren met enkele blitse neon exemplaren, dus dat lijkt een perfect huwelijk.


Het kleurenpalet dat ORLY koos, zorgt er in ieder geval voor dat je er erg vrolijk bij loopt. Ik moet mij voor het reviewen wel even verontschuldigen voor enkele onscherpe foto's. Net voordat ik begon te schieten, liet ik mijn camera in de grond donderen met als resultaat dat hij zotte kuren had. Goed... dat gezegd zijnde vliegen we erin.

Trendy - Hip And Outlandish - Window Shopping

Trendy

Mijn absolute favoriet van de hele collectie. Alhoewel hij wel erg dicht ligt bij de liefde voor het lila pastelkleurtje Beautifully Bizarre. Deze felroze lichtroze kleur zorgt er meteen voor dat je nagels gezien worden. Er zit ook een hele subtiele shimmer in, wat het kleurtje nog meer bijzonder maakt dan het al is.


Hip And Outlandish
Een kleurtje waar we meestal moeilijk over doen. Is het blauw of is het groen? Laten we het maar 'appelblauwzee-groen' noemen. Het doet mij ook denken aan een lakje dat ik al eerder in handen kreeg en ik even moest aan wennen. Daarna werd het één van mijn favoriete kleurtjes aller tijden, dus wie weet gebeurt dat ook met dit exemplaar.


Window Shopping
Persoonlijk werd ik het minst warm voor dit knal koraal kleurtje. Mogelijk omdat ik het al bij zoveel collecties heb gezien en ik al een vijftal soortgelijke rozetinten in mijn stash heb zitten. Dat neemt niet weg dat het lakje heerlijk dekt en een mooie standaard is om in de collectie te zitten.


Beautifully Bizarre - Feel the funk - Vintage

Beautifully Bizarre
Op het eerste zicht lijkt dit een lichte lila kleur, maar schijn bedriegt. Dit lakje heeft als sterkte een parelmoer finish te hebben wat het erg bijzonder en extra chique maakt. Het werd dan ook gedoopt tot mijn favoriet uit de hele collectie.


Feel The Funk

Een holografisch glittertje waar je zelf mee kan spelen. Hoe dikker je de laagjes legt, hoe meer hij eruit springt. Zelf vond ik het fijn om de lak te combineren met een ander lakje als Beautifully Bizarre. Ik durf zelf wedden dat er hele bijzondere combinaties bestaan als je deze bijvoorbeeld met fluo roze zou combineren. 

Feel the funk

Feel the funk + Beautifully Bizarre

Vintage
Een nagellak met een crème finish dat perfect past bij de aankomende lente. Een frisse mint kleur om een outfit meteen helemaal mee op te fleuren. Als grote mint-fan ook een grote winnaar uit de collectie.


ORLY staat gekend voor de fijne grip om de nagellak aan te brengen. Zo zie je dat er ribbeltjes in het rubber gedrukt zijn zodat je een betere grip krijgt en het aanbrengen vlotter verloopt. Als ik mijn huiswerk goed gedaan heb, geloof ik dat ORLY een patent heeft staan op de gripper


Alle swatches die ik aanbracht hebben een tweetal laagjes gekregen, wat naar mijn mening het mooiste resultaat geeft. Het drogen is iets trager bij de crème finishes omdat ze dikker van substantie zijn. De lakjes bleven daarna een drietal dagen zitten. In een flesje zit ongeveer 18 ml wat een erg grote hoeveelheid is. Niet erg, want dan kan je ook een eindje weg met de kleurtjes.


Grote toppers uit de collectie zijn voor mij toch Beautifully Bizarre, Vintage en Trendy. Het zijn drie totaal verschillende kleuren met totaal verschillende finishes. Momenteel is het nog lang geen lente, maar dat weerhoudt mij niet om de lentekleurtjes al op mijn nagels te zetten. Je moet doen wat je vrolijk maakt en daar helpt deze collectie zeker aan mee.


OROnails
Nagellak 18ml - € 12,95-