Volgens mij heb ik nog nooit zoveel foto's geschoten in één maand. Februari was een maand van veel werken, tot de late uurtjes bloggen en verdriet. Nu... misschien brengt de maand maar weer wat geluk met zich mee.Begin februari was het tijd om de toetertesten af te leggen bij de kinderen. Ik vind het verschrikkelijk om hen naast elkaar op een bankje te zetten en te quoteren. Ik geloof meer in het al doende leert men en door te spelen kan men leren, maar helaas is dit een 'moetje' in het onderwijs.


Mama kan de lekkerste appeltaart bakken. Deze had ook nog eens een laagje pudding onderin... hmmm...


Een lief kindje kwam af met volgend berichtje. Zo lief!Mis poes als je dacht dat ik 'the fashionable pink ambition - life' leef. Als juf moet ik soms zo mijn auto instappen. Hoe gaan we anders carnaval vieren?


Als Valentijn cadeautje kreeg ik leuke tangrams voor de kleuterklas. Natuurlijk moeten we ze eerst uitproberen. Schoonbroer in spé deed gezellig mee.


Ik dacht altijd dat ik een ravenklauw leerling was... Hier ben ik zo ferm van geschrokken.

Een super gezellige dag dankzij de #hemapressday. Ik had alvast prachtig gezelschap! Je kan een vlog filmpje en een volledig verslag van de nieuwtjes vinden op deze blog.


Eind februari moest ik afscheid nemen van mijn klasje en keerde de juf die ik verving (toch wel vroeger dan verwacht) terug.</3

 

Laura to the rescue met spaghetti! Ik moest al voor een lange tijd haar nieuwe huisje (en laura en argon de kat...) bezoeken. I want what she has! o_o".


Door een pedagogische studiedag kwamen mijn nichtjes langs. Toevallig kwam een speelgoed bestelling binnen, waardoor we er meteen mee konden spelen.

Hoe zag jouw maand februari eruit?