Naast mijn groeiende liefde voor lipsticks is er ook een groei bij de highlighters. Het ging van een lichte aanzet op het wenkbrauwbot en het binnenste puntje van mijn ooglid, maar nu komt de highlighter op  heel wat meer plaatsen voor. Het product dat een gezicht laat stralen.


Momenteel zijn er drie grote favorieten waaruit ik dagelijks kies. Twee ervan zijn budget en de derde is een stukje duurder. Toch moet de ene niet onderdoen voor de andere en hebben ze alledrie een unieke uitkomst. Mary-Lou Manizer
De Manizer is een product dat enorm gehyped wordt in Beautyland. Steeds weer stond ik bij een rek waar hij uitverkocht was, dus ook naast de bloggers was de consument een grote fan. Ik besloot hem maar te skippen, gezien ik al genoeg highlighters heb in de stash. - Genoeg heb je er nooit, maar ik moest iets wijsmaken, natuurlijk.- Na een bezoekje aan een mede-Youtuber probeerde ik hem opnieuw uit. Zij is er vol van en vindt het een absolute must in de make-up stash. Dat kon ik niet meer tegenspreken, dus ging ik een eigen exemplaar halen.


Een stevige highlighter met een stevige substantie. Er werd niet echt moeite gedaan om een printje te zetten in de highlighter. Geen must natuurlijk, maar het oog wil soms ook wat. Ook het doosje ziet er vrij saai uit als je het vergelijkt met de andere poppige producten van The Balm. De kleur van de highlighter is intens witgoud.

MakeUp Academy Undress your skin Shimmer highlighter
Deze highlighter nam ik mee omdat ik het merk MUA eens wilde testen. Het lag nog niet zo lang in de rekken en deze highlighter was het enige wat mij een beetje aantrok. Intussen heb ik de highlighter al zo vaak gebruikt dat het doosje kapot is gegaan. Volgens mij spreekt dat boekdelen.Een highlighter met een stevige substantie. Het mooie golvende patroon blijft er daardoor erg lang in zitten. Op het gezicht laat hij een mooie parelmoer glans achter met een roze toon. Enige nadeel dat ik kan melden bij deze lighter is de verpakking. Deze werkt erg stroef en opent niet makkelijk. Ik zag al bij meerdere vriendinnen dat hun doosje snel stuk ging.

Etos highlighting powder in Rose
Enkel via de Nederlandse beautysites kreeg ik het nieuws te horen dat Etos zijn verpakkingen vernieuwde. De vintage-achtige uitstraling vond ik er heel goed uitzien en tijdens een bezoekje naar Nederland had ik al snel drie Etos producten in mijn mandje gelegd. Heel veel dacht ik niet na bij de Rose kleur, maar het bleek later toch een grote favoriet te worden.


De highlighter bevat een patroon met vierkantjes. De substantie van de poeder is erg zacht, waardoor je voorzichtig moet zijn als je er met de vinger in duwt. Met een kwast brengt dat geen problemen, maar wel een tikkeltje fall-out. De kleur van het product is parelmoer met een lichtroze ondertoon. In het doosje valt hij niet op, maar op het gezicht is hij echt prachtig. Ideaal voor personen met een hint roze in de huid en een koele ondertoon.

Mary Lou Manizer - MakeUp Academy Undress your skin - Etos highlighting powder Rose
Foto in natuurlijk licht

Mary Lou Manizer - MakeUp Academy Undress your skin - Etos highlighting powder Rose
Foto in een donkere ruimte met flits


Zijn dit geen pareltjes? Ik ben alvast heel blij met deze drie exemplaren en maak er met veel plezier een keuze in. Alledrie hebben ze wel iets bijzonders dat een look helemaal kan oplichten.

Prijzen
Mary-Lou Manizer - Di beauty & Care € 19,99-
MakeUp Academy - Kruidvat € 6,99-
Etos highlighting powder in Rose - Etos € 3,49-

Gebruik jij dagelijks een highlighter?