zondag 17 april 2016

Weekly Chat | Hoe lang blijft jouw nagellak zitten?

Hoe lang nagellak blijft zitten, verschilt per type. Veel hangt af van de kwaliteit van de nagellak, het werk dat je verricht (zien je handen/nagels af?) en de gezondheid ervan. Toch zijn bepaalde mensen in staat om meer dan een week met hetzelfde lakje rond te paraderen. Ben jij daar één van?


Met mijn job als kleuteronderwijzeres kom ik dagelijks met van alles in contact. Zij het water, verf, lijm, aarde, snottebellen -lacht-.... mijn handen zien enorm af. Nagellak blijft bij mij een drietal dagen mooi zitten voordat het begint te schilferen aan de toppen. Dat is niet zo  mooi, dus gaat het er snel af. Omdat ik  niet het type ben die tijd heeft (/maakt) om de drie dagen de nagels te lakken, loop ik er vaak nagellakloos bij.

Hoe lang blijft jouw nagellak zitten?
© Laupropos | All rights reserved.