Normaal zijn de persdagen voor juf'kes een halve middag haasten. Deze keer besloot ik het anders aan te pakken en maar een handvol bureau's te bezoeken. Ik koos de fijnste nieuwtjes voor jullie uit.


Otentic
Otentic is een merk dat op de persoonlijkheid van de klant focust. In samenwerking met parfumeur Jean-Denise Saisse zijn er acht geuren waaruit je kan kiezen: sensuali, arborath, lemonia, fyori, grasslands, sedux, elegantia en aguamondo. Winkel Otentic Volkstraat 43 in Antwerpen.


Uriage
Bij Uriage ging de aandacht vooral naar de producten voor de intieme hygiëne. Ik mocht eerder de Eau Thermale van Uriage uitproberen en was er zo'n fan van dat ik ze opnieuw in de kijker zet.


Brita
Je water kan makkelijk gefilterd worden door een Brita kan. Momenteel zijn ze te vinden in mooie pastelkleurtjes. Verder lanceert Brita over een maand waterliterflessen die handig zijn voor onderweg.WoodWatch
WoodWatch zorgt voor unieke houten horloges. 


Pomax
Pomax wil een verfijnde mix tussen innovatief design, pretentieloze eigenzinnigheid, speelsheid en eerlijkheid zorgen. 


Mii
Mii is een innovatief merk dat volledig gebaseerd is op mineralen. Vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, vulmiddelen, schadelijke conserveermiddelen en is dierproefvrij. Ik schreef al eerder een artikel over de Mii demodag.


ProNails Belgium
ProNails maakt hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten. Hun partners zijn uitsluitend professioneel schoonheids- en nagelstylistes. Daarnaast ontwikkelde het merk ook producten voor thuisverzorging. Deze worden enkel verkocht door salons en nagelverzorgingsspecialisten.


MME BOVARY
Mme Bovary is een webshop die de nadruk op fairtrade en duurzaamheid legt. Ze werkt samen met een veertigtal ontwerpers en kunstenaars om design, interieur, verlichting, accessoires, textiel en kunst te verkopen. Voor mij waren het vooral de juwelen, wijnsnoepjes en DIY kits die in het oog sprongen.


Happy Socks
Dit zijn zoals hun naam vertelt heel vrolijke sokjes die intussen ook kwalitatief zijn.


Kanna Shoes
Dit schoenenmerk heeft haar oorsprong in Spanje en heeft daarom een Mediterranean shoes design. Klassiek, maar tegelijk ook erg trendy.


Rodial
Rodial is een luxueus merk met vier heel bijzondere samenstellingen. Zo worden er bijzondere ingrediënten gebruikt zoals bijengif, goud, enzovoort. Bekende sterren zoals Victoria Beckham zijn alvast te spreken over de Bee Venom lijn.

Sfeerbeeld

Elegant Touch
Dit merk maakt nail-art makkelijk. Kant en klare stickers, valse nagels in leuke prints, stipjes, enzovoort. Intussen kregen we een fijne workshop over het gebruik van de producten.


Eylure
Eylure is voor mij altijd één van de beste wimpermerken geweest. Toch liet het mij ook al verrassen met haar wenkbrauwlijn:: Eylure voor wenkbrauwen. Deze keer komen ze met de nieuwe Echanted collectie met dromerige namen.Ik wil alle bureau's bedanken voor de invitatie en hen feliciteren voor hun harde werk. Jullie hebben er weer iets moois van gemaakt. Ook wil ik de bezoekers bedanken die eens hallo kwamen zeggen. Altijd hartverwarmend en super gezellig om met jullie een praatje te slaan.

Over welk product zou jij meer willen zien?