Er zijn van die producten waar er meteen gesproken kan worden over liefde op het eerste gezicht. Dat had ik met een vijftal producten waarbij ik met een drietal een stevige relatie achter de rug heb van een aantal jaren. Ik toon ze met veel liefde aan jullie.


Zwitsal – Een product dat niet alleen geliefd is voor jonge babyhuidjes, maar ook voor de tere huid. Ik heb dit product lang gebruikt om kwasten te wassen, maar toen ik een gloednieuwe fles in huis kreeg, besloot ik hem in bad uit te proberen. Hoe heerlijk rook ik en hoe heerlijk was dat badje... niet te schatten.

Sleek Solstice highlighter palette – Ik merk dat veel bloggers (en vloggers) dit palette de hemel in prijzen. Toch kocht ik hem op eigen houtje en niet op aanraden van anderen. De verpakking zag er geweldig uit (het oog wil ook wat), de highlighter super glimmend en het prijskaartje fantastisch. Het review over dit Sleek Solstice highlighter palette was dan ook erg positief.

Eylure brow crayon – Een nieuw product dat ik een tijdje terug dagelijks gebruikte. Tijdens mijn bezoek aan de winkel kreeg ik te horen dat de Eylure brow Crayon uit het assoritment Eylure voor wenkbrauwen verdwijnt. Ik sloeg er meteen in (met 50% korting) en ben weer voor een tijdje goed.

Apple light – Ik was al een hele tijd online aan het kijken naar het lichtgevende appeltje. Niet omdat ik het nodig had, maar gewoon voor de heb. Tijdens een doordeweeks bezoekje aan het shopping center zag ik dat ze het in een pop-up winkeltje verkochten. Kassa!

Yves Rocher Quelques notes d’amour – Eigenlijk geen volledig nieuw product, maar dan wel een andere grootte dan gewend. Mijn lievelingsparfum Quelques Notes d'Amour kocht ik heel lang in een klein flesje, maar omdat ik hem dagelijks gebruik, besloot ik hem fullsize aan te schaffen. Yves Rocher verkoopt deze geurtjes regelmatig met fikse kortingen, dus heb ik ook meteen een leuke deal kunnen scoren.

Wat is bij jouw gloednieuw en geliefd?