woensdag 18 mei 2016

Revlon Dramatic Definition & Super Length mascara | Parfumania

Mascara is een product die een ooglook helemaal afwerkt en je als vrouw doet stralen. Toch is het niet erg makkelijk om tussen de duizend soorten mascara de meest favoriete eruit te halen. Revlon biedt met haar nieuwe collectie zes mascara's met een bijzondere finish aan. Ik probeerde er twee uit: Revlon Dramatic Definition Mascara en Revlon Super Length Mascara.


De zes mascara's in de collectie zijn: Revlon Dramatic Definition Mascara, Revlon Super Length Mascara (+ waterproof versie hiervan), Revlon Ultimate All-In-One Mascara, Revlon Ultra Volume Mascara en Revlon Volume + Length Magnified Mascara. 


De wimperkwasten van de mascara's zien er anders uit omdat ze elk een andere bedoeling hebben. De paarse mascara (dramatisch resultaat) is dun en heeft kleine, zachte en plastic haartjes. Hij buigt makkelijk mee. De groene (extra lengte) is steviger, dikker, langer en kan je niet buigen. Hij bevat veel kleine haartjes die dicht tegen elkaar aan staan.


Revlon Dramatic Definition Mascara Blackened Black 201
"Revlon Dramatic Definition Mascara zorgt voor perfect gedefinieerde wimpers. De romige, flexibele formule omhult de wimpers zonder te klonteren. Met het speciaal ontworpen borsteltje wordt iedere wimper perfect gesepareerd."

Deze mascara zorgt ervoor dat de wimpers een dramatisch effect over zich heen krijgen. Na het aanbrengen werd duidelijk dat 'dramatisch' dikker en intens zwart betekent. De wimpers worden inderdaad door de formule en het borsteltje gesepareerd, maar omdat ik blonde wimpers heb, en ik daardoor enkele keren moet kammen met het borsteltje voor alles mooi zwart is, klonterde de mascara hier en daar toch samen. Door een wattenstaafje was het probleem opgelost en kreeg ik een netjes resultaat. Het is wel zo dat de mascara niet meteen droog is, dus even stilzitten is de boodschap.


Revlon Super Length Mascara Blackened Black 101
"Revlon Super Length Mascara geeft de wimpers op natuurlijke wijze extra lengte. Het innovatieve Lash Stretch borsteltje heeft lange borstelharen waardoor maximale lengte aan de wimpers kan worden gegeven. Dankzij de taps toelopende borsteltop zijn ook de kleinste wimperhaartjes eenvoudig te bereiken."

De volgende mascara zorgt voor een verlengend effect voor de wimpers. Je kan duidelijk zien dat hij dat ook doet en het op een natuurlijke manier gebeurt. De wimpers klonteren bijna niet aan elkaar. Pas op: ook hier duurt het even tot de mascara droog is. Gezien deze waterproof is, kan ik vertellen dat het een lichte regenbui overleeft. Een zware niet (lees: panda oog). Deze length mascara is te koop in zowel een originele vorm als in waterproof.


Het was de eerste keer dat ik producten van Revlon uitprobeerde en ik ben aangenaam verrast. De producten doen wat hun naam beschrijft. De Dramatic Definition maakt de wimpers voller en intens zwart en de Super length zorgt voor extra lange wimpers op een natuurlijke manier. Helaas is Revlon niet in 'gewone' winkels te verkrijgen, maar online zijn er meerdere opties. Onderaan kan je de shop vinden waar mijn exemplaren vandaan komen.


Revlon Dramatic Definition Mascara - € 13,75-
Revlon Super Length Mascara - € 13,75-
© Laupropos | All rights reserved.